Slovenski mediji analiziraju

tačno.net
Autor 6.2.2013. u 11:21

Slovenski mediji analiziraju

Slovenski mediji su uoči današnjeg prijateljskog susreta odradili detaljne analize naše reprezentacije, a posebno su se osvrnuli na najjači dio našeg tima – napad
Imena poput Edina Džeke, Vedada Ibiševića i Miralem Pjanića velika su opasnost po gol Samira Handanoviča, ali i gol svakog drugog protivnika našeg tima.
Džeko je najbolji strijelac Manchester Cityja što zasigurno nije mala stvar kada su vam konkurencija Sergio Aguero, Carlos Tevez i donedavno Mario Balotelli. Naš napadač se ove sezone izborio za mjesto u prvom timu aktuelnog prvaka Engleske i opravdava svoju cijenu koja iznosi 27 miliona eura.
O Vedadu Ibiševiću ne treba pretjerano trošiti riječi. Naš reprezentativac je do nedavnog dolaska Machede bio jedini napadač Stuttgarta. Od ogromne je važnosti za svoj klub i velika je noćna mora golmana u Bundesligi. Njegova cijena je oko 10 miliona eura, ali je njegova vrijednost za Švabe neprocijenjiva.
Miralem Pjanić je sa svojih 22 godine postao jedan od najvažnijih igrača naše reprezentacije. Sjajno igra i u dresu svoje Rome, a sjajno poznaje i golmana Intera, Samira Handanoviča za kog će zasigurno biti velika prijetnja. Njegova cijena iznosi oko 14 miliona eura.
tačno.net
Autor 6.2.2013. u 11:21