Spahić: Sad ćemo se tući za bodove, sljedeći je Real

tačno.net
Autor/ica 4.2.2013. u 15:04

Spahić: Sad ćemo se tući za bodove, sljedeći je Real

Krenulo je Sevillu. Otkada je na klupu sjeo Unai Emery ne znaju za poraz u prvenstvu. Novi trener je 14. januara preuzeo Sevillu od Michaela, koji je dobio otkaz nakon što dva dana prije u posljednjem kolu prvog dijela prvenstva izgubio u Valenciji od Valencie s 2:0, upisao tada deveti ovosezonski poraz, skupio u polusezoni samo 22 boda te zauzeo tek 12. mjesto u konkurenciji 20 klubova.

Sevilla je s Emeryjem na klupi prvo preživjela gostovanje u predgrađu Madrida, odigrala 1:1 s Getafeom, a potom kod kuće ostvarila dvije pobjede.

 

U ponedjeljak dobila Granadu s 3:0 a ove nedjelje u 22. kolu slavila protiv Rayo Valecana s 2:1 pogotcima Ivana Rakitića i Alvara Negreda. Rakitić je pocrvenio u završnici utakmice, naš reprezentativac Emir Spahić, stup obrane Seville je odigrao cijelu utakmicu te u 80. minuti dobio žuti karton, ali zbog tog kartona neće, za razliku od hrvatskog reprezentativca propustiti sljedeće kolo u kojem su gosti Real Madrida.

– Nema druge nego se “potući” za bodove, tako sad ulazimo u svaku utakmicu, igramo jako, čvrsto. Da, tu je rizik, kartoni, ali drugačije se ne može do bodova, a otkad igramo tako, muški, čvrsto, bodovi dolaze – istaknuo je Spahić, koji će u subotu, 9. februara istrčati sa suigračima na Santiago Bernebeu, prenosi Dubrovački.hr.

– Protiv Reala idemo opet muški, idemo vidjeti možemo li protiv jedne takve momčadi na taj način nešto izvući, rekao je Spahić

 

avaz.ba

tačno.net
Autor/ica 4.2.2013. u 15:04