„Sportskivremeplov.ba“ oduševio Papetov grad

tačno.net
Autor/ica 11.1.2014. u 10:52

„Sportskivremeplov.ba“ oduševio Papetov grad

Novinar Muhamed Bikić promovirao svoju novu knjigu  i u Zavidovićima

„Sportskivremeplov.ba“ oduševio Papetov grad

U prepunoj sali  udruženja “MAŠTA”, u Supermarketu „KOKA-S“  u Zavidovićima, večeras je održana deveta po redu promocija knjige „sportskivremeplov.ba“, autora Muhameda Bikića, koja je izazvala veliko oduševljenje prisutnih iz sportskog, kulturnog i javnog života ovog bh. grada.

Pored autora, o knjizi su govorili prof. Dragan Šimšić, prof. Mensur Sinanović, trener RK „Krivaja“ Adi Bašić i Mujo Parić, sekretar Sportskog saveza Zavidovići.

Promotori  knjige su  istakli zadovoljstvo što je autor u knjigu uvrstio njihove sugrađane Safeta Sušića, Jasmina Mrkonju i Vinka Šamarlića, te izrazili nadu da će se u nastavku izdanja knjige „sportskivremeplov.ba“  naći još Zavidovićana. Posebno je bilo dirljivo autorovo sjećanje na olimpijca Šamarlića, koji je život dao braneći suverenu BiH.

Specijalni gost promocije u Zavidovićima bio je čuveni bh. navijač Nihad Turčinović – Manolo, kojeg je autor nakon nezaboravne pobjede u Litvaniji i plasmana bh. reprezentacije u Brazil, nazvao – Zmajonola.

Ova promocija u Zavidovićima, u odličnoj organizaciji Sportskog saveza Zavidovići, bila je nastavak turneje knjige „sportskivremeplov.ba“, a prethodno je knjiga promovirana u Sarajevu, Bugojnu, Brezi, Mostaru, Zenici, Plavu (Crna Gora), Travniku i Visokom.

tačno.net
Autor/ica 11.1.2014. u 10:52