SRAMOTNO: Navijači iz Ljubuškog u Zagrebu skandirali “Ajmo ustaše, ubij Srbina” (video)

tačno.net
Autor/ica 22.3.2013. u 14:44

SRAMOTNO: Navijači iz Ljubuškog u Zagrebu skandirali “Ajmo ustaše, ubij Srbina” (video)

Rijeka navijača preplavila je ulice Zagreba uoči utakmice Hrvatske i Srbije na Maksimiru.

Atmosfera je sjajna, ali grupa od tridesetak ‘navijača’ na glavnom gradskom Trgu bana Josipa Jelačića uspjela je svojim primitivnim navijanjem u nekoliko minuta baciti sjenu na veliki događaj. Tridesetak ‘navijača’ opremljenih transparentom ‘Ljubuški’, u jednom je trenutku počela skandirati sramotne, ali, nažalost, dobro poznate rečenice: ‘Ajmo ustaše’ i ‘Ubij Srbina’, prenosi portal Vijesti.ba .

U Policijskoj upravi zagrebačkoj doznajemo kako će policajci privesti mladiće koji su se ovako sramotno ponijeli te da će isto učiniti sa svakim ko se povede za ovakvim primitivnim te nedopustivim načinom ‘navijanja’. Važno je napomenuti da su takvim sramotnim ponašanjem pokvarili raspoloženje većini okupljenih navijača na Trgu koji su nam ovaj ispad komentirali kao sramotan, nepotreban i nesportski.

Većina okupljenih navijača na Trgu bana Josipa Jelačića pristojno se ponašaju, pjevaju navijačke pjesme, ne vrijeđaju nikoga, vesele se i s nestrpljenjem očekuju izlazak nogometaša Hrvatske na teren danas u 18 sati.

tačno.net
Autor/ica 22.3.2013. u 14:44