Srbima laknulo: Hoće li Mihajlović napustiti selektorsku poziciju zbog Lazija?

tačno.net
Autor/ica 22.10.2013. u 07:39

Srbima laknulo: Hoće li Mihajlović napustiti selektorsku poziciju zbog Lazija?

“Gazzetta dello Sport” tvrdi da su odbrojani dani Vladimira Petkovića na klupi Lazia, te da će ga uskoro zamijeniti, ni više ni manje, nego Siniša Mihajlović?

Vijest prenosi i beogradski Blic, koji je rođenog Sarajliju Petkovića prekrstio u Hrvata, očito se nadajući da će ne baš pretjerano spretni Mihajlović, barem na taj način napustiti klupu srbijanske reprezentacije.

“Poraz od Atalante (2:1) dodatno je uzdrmao Vladimira Petkovića u Laciju kojeg bi trebao odmijeniti Siniša Mihajlović. Riječ je o treneru kojeg navijači Lazija vole, a uprava poštuje”, prenosi “Blic”.

petkovic

“Gazzetta dello Sport” piše da je tek deveto mjesto na tabeli, nakon osam kola u kojima su ostvarene samo tri pobjede, uzrokovalo velikim nezadovoljstvom uprave kluba.

“Iako nije uspio da se sa Srbijom plasira na SP, Mihajlović je svojim radom sa mladim igračima i dobrim rezultatima u posljednje vrijeme natjerao čelnike Saveza da razmisle o nastavku saradnje.

Ipak, dobije li pravu ponudu iz Italije, Siniša će napustiti reprezentaciju Srbije”, tvrdi “Gazzetta dello Sport” koji nigdje ne spominje da bi Mihajlović vrlo lako mogao dobiti i nogu zbog izostanka pravog rezultata.

sport.ba

tačno.net
Autor/ica 22.10.2013. u 07:39