Sušić: Hvala navijačima, oni nas dižu

tačno.net
Autor/ica 8.8.2014. u 10:09

Sušić: Hvala navijačima, oni nas dižu

TINO SVEN SUŠIĆ zasjao je u pobjedi Hajduka 3:0 nad Šahterom iz Karagandyja, zabio je prvi gol i povukao Splićane prema play-offu za Europa ligu. 

Zabio je sjajan gol, a nakon utakmice hvalio ga je i predsjednik Hajduka Marin Brbić. “Vidjeli smo koliko nam Tino znači”, rekao je Brbić ne želeći govoriti o njegovom mogućem odlasku i imenima koja bi mogla popuniti prazninu.

“Zaslužena pobjeda, cijelu utakmicu smo bili bolji, odmah smo ih stisnuli, a uz publiku smo uvijek bili u njihovih 16 metara i zasluženo pobijedili”, rekao je Sušić nakon susreta.

Gol koji je zabio u 14. minuti oduševio je prepuni Poljud.

“Mislav mi je dao dobru loptu, okrenuo sam se i pucao. Ušla je na najbolji način i baš sam zadovoljan zbog tog pogotka. Odigrali smo sjajnu partiju, vjerovali smo u sebe i znali smo da ćemo dobiti utakmicu. Pogodak mi puno znači jer mi je to prva utakmica otkad sam se vratio”, dodao je.

I on je zahvalio navijačima koji su napunili Poljud i priredili atmosferu kakvu ovaj rezultat zaslužuje.

“Nismo očekivali baš pun stadion, ali navijači su uvijek tu uz nas, da njih nema, ne bismo ni dobili ovu utakmicu. Oni nas dižu”, objasnio je Sušić.

Zaželio je slabog protivnika u play-offu jer “ovaj grad i klub zaslužuju Europu”.

Što treba Hajduk popraviti?

“Završnicu, treba nam više koncentracije u završnici, ali imali smo pozitivan rezultat pa nas je možda to malo opustilo”, rekao je Sušić.


Tino-Sven Susic Goal vs Shakhter Karagandy (07… by MrBlackHoleMoon

index.hr

tačno.net
Autor/ica 8.8.2014. u 10:09