Tudor: Ovo je preživljavanje! Hajduk treba što prije prodati da nam se ne dogodi Rangers

tačno.net
Autor/ica 28.6.2013. u 07:46

Tudor: Ovo je preživljavanje! Hajduk treba što prije prodati da nam se ne dogodi Rangers

I dok je Torcida na sva zvona oglasila uzbunu, najavivši rat onima koji se usude prodati Hajduk američkim investitorima, trener Bijelih Igor Tudor nudi sasvim oprečnu tezu.

“Hajduk treba što prije dati u ruke privatnika, jer to je evidentni spas za budućnost kluba. Drugi je način produljenje aktualnog stanja u kojem se živi od prodaje do prodaje. Čisto preživljavanje, jer Hajduk svoj proračun danas bazira samo na prodaji igrača, ali tako se ne može živjeti niti planirati razvoj kluba. Prije ili kasnije stigne se do problema, a nama je taj problem već pred vratima”, rekao je Tudor za SN.

“Nema više vremena za čekanje, jer Hajduk ima veliki dug, stanje na računu je nula, a plaće kasne pet mjeseci. I što onda treba, čekati da doživimo sudbinu škotskog Rangersa, da se zbog bankrota spustimo u četvrtu ligu. Ako postoji ozbiljan ulagač, onda i Hajduk mora ići tim putom kojim je cijeli nogometni svijet odavno krenuo, jer stanje je alarmantno”, dodao je.

“Ne treba se plašiti, neće nitko odnijeti Hajduk iz Splita, ostat će klub gdje je i danas. Znam da postoje i drukčija razmišljanja, jer ljudi uvijek misle “nešto će se dogoditi”. Ali, što će se dogoditi? Ne, zaista više nema vremena za čekanje”, za kraj će Tudor.

 

 

index.hr

tačno.net
Autor/ica 28.6.2013. u 07:46