Vaha: Sammiru kafansko ponašanje neće proći kod mene

Neće mu to proći kod mene. Imam i ja svoje udbaške veze i znam da u tom izlasku nije bio sam. Imali smo veliki razgovor i ispričao se meni i igračima, rekao je Vaha

Dinamu u subotu predstoji utakmica s Karlovcem kojom će “modri” otvoriti nastavak sezone. Vahid Halilhodžić muku muči s ozljedama, ali i nedisciplinom u momčadi. Nakon što je prije tri mjeseca kao dio “vesele četvorke” dobio najveću kaznu (10.000 eura) jer su bili do četiri ujutro vani, Sammir je ponovno napravio istu stvar.

– Malo sam se raspitivao oko tog slučaja. Imam i ja svoje ‘udbaške’ veze. Čuo sam da nije bio sam. A taj dan kad nije došao na terapiju bio je bolestan i javio se porukom liječniku. Uzrok želučane viroze je izlazak, ne u biblioteku, nego u ‘kafanu’.

– Neće mu to proći kod mene. Bit će novčano kažnjen, i to više nego prije – rekao je Vaha na konferenciji za novinare pa nastavio o maksimirskom ‘kauboju’.

– Sammir se jučer ispričao meni i igračima. Bio sam jako ljut, ali ne mogu sad znati hoće li se to ponoviti ili ne. Nedavno sam pročitao, netko je napisao da je najveći problem engleskog nogometa alkoholizam. Igrači vole izaći, svi klubovi imaju problema s time. No Sammira ne kažnjavam ja nego klupski pravilnik. I da je spreman, vjerojatno protiv Karlovca ne bi igrao. Ne smijemo si dozvoliti luskuz da ga masakriramo. Dinamo je u njega puno uložio, najbolji je igrač – rekao je Vaha i dodao:

– Ne možemo dopustiti da nas netko ucjenjuje, iako to Sammir nije radio. Ali čuo sam da je prije bilo takvih stvari, da igrač samo promjeni ponašanje. To kod mene ne prolazi. Kod Sammira to nije bio slučaj, imao je veliku želju, ali poremetila ga je ozljeda. Imao sam veliki razgovor s njime. Nemam problema s autoriterom, ali smeta me što sve što se dogodi u svlačionici ode u javnost. No danas se sve sazna. Pogledajte Wikileaks, objavili su sve tajne Pentagona – rekao je Vaha.

Dinamo će protiv Karlovca istrčati bez ozlijeđenih Lončarića, Bišćana, Barbarića, Chaga, Ademija i Sammira. A vjerojatno i bez mladog Kovačića koji je igrao za juniore Dinama na Poljudu protiv Hajduka te zabio gol u pobijedi 2-1.

– Čestitam mu na pobjedi i golu. Uvijek je gušt dobiti Hajduk, pogotovo u Splitu – rekao je Vaha i okrenuo se Karlovcu.

Želimo pobjedu. Konkurencija je iznimno jaka i pojačana. Na trening-utakmicama igrači imaju nesvakidašnju volju i želju. Svi se žele nametnuti, ima tu i grubosti. Ciljevi su nam veliki. Želimo polusezonu odigrati briljantnije nego prvi dio. 

– Da, bojim se ozljeda, a zasad nemamo sreće sa stoperima. Bizarno je da se samo oni ozljeđuju. Evo i Zoran Mamić se priprema za teren. Iako je dobio nekoliko kila, ali barem ima visinu – kroz šalu je rekao Vaha.

– No Dinamo je sad angažiraniji nego prije, pa možda i zato ima više ozljeda. Nadam se da će nas sad zaobići – završio je Vaha.

24sata.hr

Podijelite ovaj članak
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
VIŠE IZ KATEGORIJE
VEZANI ČLANCI