Velika pobjeda UG Mostarski Rođeni: Uklonjena prepreka nastavku izgradnje pomoćnog terena u Vrapčićima

tačno.net
Autor/ica 27.4.2016. u 12:06

Velika pobjeda UG Mostarski Rođeni:  Uklonjena prepreka nastavku izgradnje pomoćnog terena u Vrapčićima

Važnu pobjedu za Velež ostvarilo je Udruženje građana “Mostarski Rođeni”. Uklonjena je, naime, prepreka nastavku izgradnje pomoćnog terena u Vrapčićima.

Saopćenje ovoga udruženja prenosimo u cijelosti:

Obavještavamo članove i simpatizere da je MIP d.o.o. uplatio potrebna sredstva podizvođaču radova zaduženom za nabavku umjetne trave, u sklopu projekta izgradnje pomoćnog terena u Vrapčićima. Ovim je uklonjen zvanični zastoj radova na pomoćnome terenu.

Udruženje građana “Mostarski Rođeni” se ovim putem javno želi zahvaliti NFSBiH i Mavas d.o.o. Mrkonjić Grad, kako na razumjevanju i saradnji, tako i na činjenici da su nas prepoznali kao istinskog prijatelja u ovom projektu.

Veležovoj djeci, grupama simpatizera koje su donirale novčana sredstva i svim simpatizerima još jednom želimo poručiti da mi ovdje nećemo stati, nego da ćemo još jače i više raditi kako bi Veležove selekcije što prije počele obavljati redovne treninge na spomenutom terenu. 

Samim tim, svim stranama koje su direktno uključene u izgradnju terena ponavljamo da morate uraditi apsolutno sve kako bi isti završili što prije, iako je eto već skoro godinu dana nakon ugovorenog roka. Ovim putem još jednom skrećemo pažnju FK Velež, da je moralno ispravno upoznati javnost sa narednim dešavanjima vezanim za napredak radova, jer je ta javnost dobrim dijelom sudjelovala u ovom projektu. Udruženje će kao i do sada, nezavisno od FK Velež, svakako raditi isto u domenu naših aktivnosti.

tačno.net
Autor/ica 27.4.2016. u 12:06