Veliki dan u Barçi: Stigla zvijezda koju su dugo čekali

tačno.net
Autor/ica 3.6.2013. u 14:14

Veliki dan u Barçi: Stigla zvijezda koju su dugo čekali

Stigao je i taj dan! Nakon višemjesečnog, ako ne i višegodišnjeg ganjanja ponajboljeg mladog brazilskog nogometaša, Neymar je stigao u Barçu na dovršetak transfera i predstavljanje navijačima, koje je na Camp Nou zakazano u 18.15 sati.

Podsjetimo, za najboljeg mladog igrača današnjice Barcelona je duboko posegnula u džep te njegovom dosadašnjem klubu Santosu isplatila čak 60 milijuna eura (uz bonuse može narasti do 72), što je drugi najskuplji transfer u klupskoj povijesti. Više je Barça platila samo za Zlatana Ibrahimovića – 69 milijuna eura Interu 2009. godine.

Brazilski 21-godišnji wunderkind je sletio u Barcelonu oko 13 sati, a nešto prije 15 sati obavio je prvo fotografiranje pred Barçinim grbom. Oko 16.45 će staviti potpis na petogodišnji ugovor, a u 18.15 istrčati na stadion pred navijače.

I Barçine zvijezde ga željno iščekuju u klubu, a Andres Iniesta je izjavio da će od njegovog dolaska profitirati i Leo Messi, ali i sam Neymar.

“On nam može puno toga donijeti jer je vrlo talentiran igrač. Svojim velikim umijećem postiže golove i zabavlja publiku. On je mlad, pred njim je veliki put i došao je na pravo mjesto. Tu će sazrijeti kao igrač. Dovoljno će biti da ga pustimo da radi ono što najbolje zna. Sjajna je vijest što možemo računati na njega. Okružen ljudima u klubu, s vremenom će biti sve bolji. Veliki igrači uvijek shvaćaju jedni druge. Neymar i Leo će si uzajamno pomagati da budu što bolji”, izjavio je Iniesta.

 

izvor: Sportski.net

tačno.net
Autor/ica 3.6.2013. u 14:14