Video brutalnog premlaćivanja nogometaša

Autor/ica 30.11.2011. u 17:08

Video brutalnog premlaćivanja nogometaša

Nogometni svijet ostao je šokiran premlaćivanjem Spartaka Gognieva, kapetana Krasnodara, na gostovanju kod Tereka iz Groznog. Sada se pojavila i videosnimka sramotnog čina

Na početku studenoga Gogniev je dobio drugi žuti karton u susretu protiv Tereka. Izlazeći s terena upao je u okršaj s nekoliko ljudi koji su mu prišli. Letjele su šake, a na jadnog nogometaša okomili su se i policajci.

Na kraju je došao do tunela stadiona, ali tamo ga je čekala prava tortura. Policajci su ga isprebijali pendrecima. Kapetan Krasnodara završio je u bolnici na operaciji, a u sukobu su mu polomljena rebra i nos te je zadobio potres mozga.

Terek je kažnjen sa samo 12 tisuća eura, a puno lošije je prošao Gogniev. Osim batina zaradio je i šest utakmica suspenzije te 1200 eura kazne. Udruga profesionalnih nogometaša FIFPro osudila je ovaj događaj i stala na stranu nesretnog igrača.

Sada se pojavila i videosnimka na kojoj se dobro vidi da napadač Krasnodara nije imao nikakve šanse u tučnjavi protiv brončano nadmoćnijeg ‘neprijatelja’.

T-portal

Autor/ica 30.11.2011. u 17:08