Video: Srpski nogometni reprezentativac preživio dramu na terenu

tačno.net
Autor/ica 18.4.2013. u 16:23

Video: Srpski nogometni reprezentativac preživio dramu na terenu

Srpski nogometni reprezentativac i ofenzivni veznjak nizozemskog prvoligaša Heerenveena Filip Đuričić, preživio je pravu dramu na nedjeljnom dvoboju nizozemskog prvenstva protiv Willema II (3:2).

‘Tijekom utakmice osjetio sam oštru bol u prsima i leđima. Nisam mogao disati i uhvatila me panika. Najgore je to što su mi se takvi napadaji događali i prethodnih dana. Mislio sam kako nije ništa strašno, ali kako je utakmica odmicala bilo mi je sve lošije’, izjavio je Đuričić, kojeg je u 63. minuti dvoboja zamijenio Argenintac Pappa.

Liječnička ekipa Heerenveena priopčila je srpski nogometaš detaljno pregledan u bolnici i da nije utvrđeno zašto je imao problem sa disanjem, te da je po svim nalazima – zdrav. U klubu su bili u panici, ali Đuričić je kasnije dao umirujuće izjave.

‘Bilo je dobro što su me zamijenili. Sada se moram odmoriti kako bih što spremniji dočekao sljedeću utakmicu’, izjavio je reprezentativac Srbije.

Đuričić bi sljedeće sezone trebao preseliti u Lisabon, točnije igrati za Benficu, no nakon ovakvih zdravstvenih problema pitanje je što će odlučiti Portugalci.


tportal.hr

tačno.net
Autor/ica 18.4.2013. u 16:23