Waddle: Alex Ferguson mora kupiti Luku Modrića

Daily Mail piše da je Ferguson već na vrh svojih želja stavio Tottenhamov par Modrić - Bale. A i na popisu Realovih želja je isti dvojac vrijedan 120 milijuna eura

Tottenhamova legenda Cris Waddle svoju kolumnu posvetio je Luki Modriću, odnosno Manchester Unitedu koji, po njegovu mišljenju, treba upravo Luku.

“Ferguson ima problema na sredini terena i siguran sam da će na tome najviše raditi u ljetnom prijelaznom roku. Iskreno govoreći, Unitedu treba više kreativnosti, više talenta u sredini, i broj 10 bi mu morao biti prioritet. Netko s idejom i maštom, dobrim pasom i pametnim razigravanjem. Netko kao Luka Modrić ili realovac Mesut Özil. Bio prvak ove sezone ili ne, Ferguson mora dovesti izvanserijskog igrača”, napisao je Waddle za The People.

Daily Mail, pak, piše da je Ferguson već na vrh svojih želja stavio Tottenhamov par Modrić – Bale. Na ljeto United namjerava potrošiti 120 milijuna eura za ponovno stvaranje svoje momčadi. No, problem je što su za Balea zainteresirani City, Chelsea, Inter i Real, a za Modrića Barcelona, iako je Harry Redknapp rekao da Luka nije za prodaju.

Iz Madrida pak stižu nagađanja o pojačanjima treneru Joseu Mourinhu. Pa je tako sastavljen popis igrača koji su prioriteti. Na prvome mjestu je Javier Chicarito Hernandez, mladi napadač Uniteda koji bi zamijenio Benzemu. Na drugome mjestu je Tottenhamov dvojac Gareth Bale i Luka (napisali su Luca) Modrić za koje je zajedno, tvrde, Real spreman platiti 120 milijuna eura. Želje su i Sergio Agüerro (Atletico), Cesc Fabregas (Arsenal), Fernando Llorente (Athletic Bilbao) i Maicon (Inter).

Podijelite ovaj članak
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
VIŠE IZ KATEGORIJE
VEZANI ČLANCI