Zdravko Mamić za AA: Siniša Mihajlović je gospodin svjetskog ranga, a reprezentacija BiH je čudo!

tačno.net
Autor/ica 3.9.2013. u 09:51

Zdravko Mamić za AA: Siniša Mihajlović je gospodin svjetskog ranga, a reprezentacija BiH je čudo!

Zdravko Mamić, izvršni predsjednik Građanskog nogometnog kluba Dinamo iz Zagreba, te jedan od najutjecajnijih ljudi u hrvatskom „loptanju“, u razgovoru za agenciju Anadolija (AA) istakao je da ne vidi niti jedan razlog za incidente u meču Srbija – Hrvatska, koji će biti odigran u petak na stadionu Marakana u Beogradu.

„Prva utakmica između Hrvatske i Srbije u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo u Brazilu, igrana u Zagrebu, bila je savršeno  organizirana i nije bilo problema. Na sreću ili nažalost nema razmjene navijača, što su neka druga pitanja, ali, ipak, ostaje žal zbog toga. U svakom slučaj, očekujem dupke punu Marakanu i da sve prođe u najboljem redu“, istakao je Mamić za agenciju Anadolija.

On u četvrtak u jednom od beogradskih ugostiteljskih objekata „organizira druženje sa dugogodišnjim saradnicima i prijateljima iz nogometa Srbije“.

„Veselim se susretu sa svojim prijateljima iz Srbije sa kojima sa rastao i surađivao. Veselim se i utakmici Srbija – Hrvatska“, rekao je Mamić.

O mogućem rezultatskom ishodu „beogradskog sudara visokog rizika“, ali i raspletu u grupi „A“ u preostalim susretima kvalifikacija, Mamić je kazao:

„U petak u Beogradu moguća su sva tri znaka. I pored toga Srbija nema šansi da se plasira na Svjetsko prvenstvo. Za put u Brazil do kraja kvalifikacija borit će se Belgija i Hrvatska“.

Mamić se uoči regionalnog balkanskog derbija osvrnuo i na rođenog Vukovarca Sinišu Mihajlovića, selektora Srbije.

tačno.net
Autor/ica 3.9.2013. u 09:51