Zvijezdi Real Madrida prijeti zatvorska kazna

tačno.net
Autor 7.3.2013. u 20:55

Zvijezdi Real Madrida prijeti zatvorska kazna

Zbog neodgovornih poteza za volanom automobila igračima Reala Marcelu i Karimu Benzemi slijede novčane kazne, a Francuzu možda i zatvorska kazna

Autor: I.J./TS

Nogometaš Real Madrida Marcelo kažnjen je novčanom kaznom od 6000 eura, jer je 12. veljače uhvaćen za upravljačem svog vozila, iako mu je vozačka dozvola oduzeta zbog ranije počinjenih prekršaja. Kaznu je brazilskom reprezentativcu odredio madridski sud u četvrtak, nakon kojeg Marcelo nije bio raspoložen za davanje izjava.

Ovo je samo još jedan u nizu prometnih prekršaja koje u posljednje vrijeme čine igrači ‘kraljevskog kluba’, ali i ostali nogometaši s privremenim radom u Španjolskoj. Podsjetimo, početkom veljače napadač Reala Karim Benzema uhvaćen je kako sa svojim Audijem juri 216 kilometara na sat, zbog čega mu prijeti gubitak vozačke dozvole, dobrotvorni rad, pa čak i zatvorska kazna!

Od ostalih prometnih prekršaja igrača Primere spomenimo i onaj Gerarda Piquea (Barcelona), koji je svog jednomjesečnog sina vozio na suvozačevom mjestu i to bez sigurnosne opreme.

‘Mnogi igrači konstantno krše prometna pravila, iako su uzor velikom broju mladih ljudi,’ rekao je šef madridske policije.

tačno.net
Autor 7.3.2013. u 20:55

Tacno.net Aplikacija

Aplikacija