Nove informacije o smrti lejdi Dajane?

tačno.net
Autor 19.8.2013. u 10:54

Nove informacije o smrti lejdi Dajane?

Nije prvi put, ali duhovi su ponovo probuđeni. Pred šesnaestogodišnjicu smrti ledi Dajane i Dodija al Fajeda, „Skaj njuz“ preneo je informaciju po kojoj londonska policija ispituje navode o ovom tragičnom udesu.

Navodno, za njihovu smrt odgovoran je jedan britanski vojnik.

„Ta informacija je nedavno došla do Skotlanda jarda preko Kraljevske vojne policije. U toj informaciji se pominje i nešto poznato kao Dajanin dnevnik“, rekao je novinar “Skaj njuza” Martin Brant koji prati kriminal.

Inače, u sudskom preteresu iz pretresu iz 2008. godine utvrđeno je da je par poginuo zbog “velike nebrige” vozača.

Biograf britanske kraljevske porodice Mark Snouder ocenio je kako malo veruje u mogućnost da se u slučaju smrti čuvene britankse princeze otkrije nešto što istraga do sada nije utvrdila:

“To je bila jedna od najintezivnijih istraga koja je ikada sprovedena u ovoj zemlji. I bez obzira koliko ste spremni da poverujete u mogućnost zavere koja bi iza toga stajala, na kraju ipak morate priznati da to jednostavno nije moguće. Tajna policija je istražila mnoge navode, besmislice, uključujući i one koje su dolazile od al Fajed porodice, i pokazalo se da to zaista nije moguće. Što je najbitnije, dokazanao je do sada dva puta. Od strane francuskih i britanskih organa”.

 

 

Tagovi:
tačno.net
Autor 19.8.2013. u 10:54

Tacno.net Aplikacija

Aplikacija