Šokantno: Snimak seksualnog zlostavljanja djevojčice na ‘Diznijevom’ kruzeru

tačno.net
Autor 23.5.2013. u 12:09

Šokantno: Snimak seksualnog zlostavljanja djevojčice na ‘Diznijevom’ kruzeru

Na Internetu se pojavio snimak sa sigurnosne kamere na ‘Diznijevom’ kruzeru na kome se vidi momenat kada konobar Milton Braganca (33), optužen za zlostavljanje 11-godišnje djevojčice, ulazi s njom u lift, gdje ju je navodno dodirivao po grudima i nasilno je poljubio u usta.

Milton Braganca, 33-godišnji Indijac iz Goe, okrivljen je da je napao djevojčicu još u Port Kanaveralu, Floridi, prije nego što je kruzer isplovio na petodnevno putovanje do Bahama.

Pošto vlasti na Floridi nisu bile kontaktirane, osumnjičeni je ostao na brodu do kraja puta, a policija na Bahamima ga je pustila da se vrati u svoju zemlju, što je naišlo na oštre reakcije američkih vlasti i javnosti.

Tokom ispitivanja na Bahamima, Milton Braganca je priznao da je dodirnuo djevojčicu po grudima. Ali pošto je dva dana poslije incidenta djevojčicina baka, koja je s njom bila na putu, rekla da ne želi da slučaj bude ispitivan, Braganca je pušten i pobjegao je u Indiju.

Policija u Floridi trvrdi da bi američke vlasti i dalje ispitivale slučaj uprkos mišljenju djevojčicine porodice, a da optuženi svakako ne bi bio pušten da se vrati u domovinu.

Izvor: Blic ; Foto: Fodors. com

tačno.net
Autor 23.5.2013. u 12:09