U nasilju na sveučilištu u Seattleu jedna osoba ubijena, tri ranjene

tačno.net
Autor 6.6.2014. u 11:46

Izdvajamo

  • Jedna je osoba preminula, a tri su ranjene u pucnjavi u četvrtak u kampusu sveučilišta u Seattleu na sjeverozapadu Sjedinjenih Država, što je novi napad u "epidemiji nasilja" vatrenim oružjem u zemlji, rekao je gradonačelnik Seattlea.

Povezani članci

U nasilju na sveučilištu u Seattleu jedna osoba ubijena, tri ranjene

Jedna od triju ranjenih osoba u kritičnom je stanju nakon pucnjave u kampusu sveučilišta Seattle Pacific, objavila je policija. Napadač je uhićen

LOS ANGELES  Jedna je osoba preminula, a tri su ranjene u pucnjavi u četvrtak u kampusu sveučilišta u Seattleu na sjeverozapadu Sjedinjenih Država, što je novi napad u “epidemiji nasilja” vatrenim oružjem u zemlji, rekao je gradonačelnik Seattlea.

Jedna od triju ranjenih osoba u kritičnom je stanju nakon pucnjave u kampusu sveučilišta Seattle Pacific, objavila je policija. Napadač je uhićen.

Pucnjava se dogodila manje od dva tjedna nakon što je 22-godišnji mentalno nestabilni mladić otvorio vatru u kampusu Santa Barbare u Kaliforniji. Ubio je šest osoba, a zatim i sebe.

Gradonačelnik Seattlea Ed Murray osudio je “epidemiju” nasilja vatrenim oružjem u SAD-u.

“Danas bi trebao biti dan za slavlje zbog kraja školske godine. Umjesto toga ovo je tragičan dan, dan žalosti”, kazao je on novinarima.

U SAD-u se vodi oštra rasprava o pooštrenju zakona o posjedovanju vatrenog oružja.

HINA

tačno.net
Autor 6.6.2014. u 11:46

Tacno.net Aplikacija

Aplikacija