U požaru autobusa u Kolumbiji 31 dijete živo izgorjelo

tačno.net
Autor 19.5.2014. u 08:20

U požaru autobusa u Kolumbiji 31 dijete živo izgorjelo

Zasad nema informacija o okolnostima i uzrocima nesreće. Vozač autobusa koji je nestao s mjesta nesreće viđen je kako rukuje kanistrom s gorivom neposredno prije nesreće, navode očevici

BOGOTA – Trideset i jedno dijete živo je izgorjelo a 24 ih je teško ozlijeđeno u nedjelju na sjeveru Kolumbije kad se zapalio autobus koji ih je prevozio s jednog vjerskog događaja, objavio je mjesni Crveni križ.

Dvadeset pet osoba, među kojima jedna odrasla, ozlijeđeno je i s teškim opeklinama u požaru autobusa blizu grada Fundaciona, rečeno je iz istog izvora. »Ozlijeđeni imaju opekline drugog i trećeg stupnja i puno ih je u kritičnom stanju« u bolnicama u regiji.

»Riječ je o pripadnicima Pentekostne crkve«, kazao je kolumbijski predsjednik Juan Manuel Santos, koji je najavio da će doputovati u Fundacion kako bi izrazio sućut obiteljima žrtava.

Vozilo koje je prevozilo djecu u dobi od jedne do osam godina »zapalilo se oko podneva u području Fundaciona a potom u potpunosti izgorjelo u požaru«, objasnio je dužnosnik mjesne policije.

Operacije spašavanja nastavljene su čitav dan kako bi se pronašla spaljena tijela djece koja su se vraćala s vjerskog obreda.

Zasad nema informacija o okolnostima i uzrocima nesreće. Vozač autobusa koji je nestao s mjesta nesreće viđen je kako rukuje kanistrom s gorivom neposredno prije nesreće, navode očevici.

novilist.hr

tačno.net
Autor 19.5.2014. u 08:20