U SAD-u opljačkano 4,8 milijuna dolara u zlatu

tačno.net
Autor/ica 3.3.2015. u 10:54

U SAD-u opljačkano 4,8 milijuna dolara u zlatu

Tri naoružana muškarca su u bijegu nakon što su opljačkala zlato u vrijednosti od 4,8 milijuna dolara iz blindiranog kamiona koji ga je prevozio autocestom u istočnom dijelu američke savezne države Sjeverne Karoline, priopćila je u ponedjeljak policija

Tri naoružana muškarca su u bijegu nakon što su opljačkala zlato u vrijednosti od 4,8 milijuna dolara iz blindiranog kamiona koji ga je prevozio autocestom u istočnom dijelu američke savezne države Sjeverne Karoline, priopćila je u ponedjeljak policija.

Dvojica naoružanih zaštitara koje je unajmila prijevoznička tvrtka TransValue Inc. izvijestila su policiju o pljački u nedjelju navečer.

Zaštitari su rekli policiji da je njihov kamion koji je prevozio pošiljku zlata i srebra iz Floride u Massachusetts imao mehaničkih problema dok su bili na oko 80 km od glavnog grada Sjeverne Karoline Raleigha pa su stali na zaustavnom traku.

Dok su bili parkirani prišla su im tri naoružana muškarca u kombiju, naredila da legnu na zemlju i vezala im ruke na leđima.

Natjerali su ih da odu u šumu i potom otišli s polugama zlata težine oko 125 kg čija se vrijednost procjenjuje na 4,8 milijuna dolara, rekla je policija.

Trnsportna tvrtka blindiranih vozila TransValue iz Miamija je ponudila nagradu od 50.000 dolara za uhićenje i osudu pljačkaša.

novilist.hr

Tagovi:
tačno.net
Autor/ica 3.3.2015. u 10:54