Učenik ubio jednu i ranio još četiri osobe u srednjoj školi u Washingtonu

tačno.net
Autor 25.10.2014. u 09:23

Učenik ubio jednu i ranio još četiri osobe u srednjoj školi u Washingtonu

Učenik koji je pucao u srednjoj školi Marysville-Pilchuck koja se nalazi oko 50 km sjeverno od grada Seattlea, djelovao je sam i sada je mrtav, rekao je novinarima zapovjednik policije Marysvillea Robb Lamoureux

Jedan učenik pucao je u svojoj srednjoj školi u petak u američkoj saveznoj državi Washington i ubio jednu osobu, ranio najmanje četvero, rekli su policijski i bolnički službenici.

Učenik koji je pucao u srednjoj školi Marysville-Pilchuck koja se nalazi oko 50 km sjeverno od grada Seattlea, djelovao je sam i sada je mrtav, rekao je novinarima zapovjednik policije Marysvillea Robb Lamoureux.

“Uvjereni smo da je bio samo jedan napadač i da je on sada mrtav ali ipak moramo pretražiti svaku zgradu kako bismo bili sigurni u to”, rekao je.

Vlasti su rekle kako zasada ne znaju što je motiviralo napadača i odbili su objaviti njegov identitet.

Lokalna televizija KIRO pokazala je snimke učenika kako istrčavaju iz školskih zgrada, prelaze sportski teren s rukama u zraku dok policajci s puškama trče preko školskog dvorišta.

Policija i bolnički službenici rekli su da je najmanje četvero “mladih ljudi” ranjeno, da su među njima troje u kritičnom stanju na kirurgiji.

 

novilist.hr

tačno.net
Autor 25.10.2014. u 09:23