Želimo svijet slobodan od policije, zatvora i političkih igara

Autor 2.7.2011. u 05:18

Želimo svijet slobodan od policije, zatvora i političkih igara

Hakerska grupa Anonymous po 3 puta napada Arizonsku policiju i otkriva sočne detalje e-mailova!

Arizonska policija je ponovo postala metom Anonymous-a. U ovom zadnjem napadu po treći put objavljuju osjetljive informacije i s tim sramote policiju. „Treći knockout“ čini ovu policijsku postaju Anonymous-ovom vrećom za lupanje.

Chinga La Migra Communique 3 je obećao da će ovaj put hakeri biti još destruktivniji. Tako je grupa objavila osijetljive informacije koje sadrže 1200 korisničkih imena, njihove passworde i e-mail adrese. Vrh svega je bilo objavljivanje stotina privatnih mailova od načelnika policije, pomoćnika, tajnica, i ostalih policijskih službenika.

Anonymouse je objavio da mailovi sadrže anti muslimanske poruke, bezobrazne šale na Obamin račun, kao i šale o mučenju prestupnika.

Razlog zašto je Anonymouse napao policijsku postaju Arizone je dio njihove masivne anti političke kampanje AntiSec, ali čini se da ima je Arizona PD bio primjer te kampanje. Anonymous je izjavio: „Ovo činimo ne samo što se protivimo zakonu SB1070  i rasističkoj policiji u Arizoni, nego što želimo svijet slobodan od policije, zatvora i političkih igara.“

Web stranica Arizona PD je još uvijek offline. Pri zatvaranju Web stranice ostavili su poruku „Za vladajući klasu u svijetu, vi više nećete provodit teror pritiv useljenika i običnog naroda u tajnosti, mi ćemo vas naći, otkriti javnosti, i izbaciti s Interneta.“

Što je zanimljivo, ovo je pronađeno u četvrtak kad je Anonymous pokrenuo dvije .tk web stranice koje jako podsijećaju na WikiLeaks i zovu se HackerLeaks  i LocalLeaks.

 

Autor 2.7.2011. u 05:18

Tacno.net Aplikacija

Aplikacija