Tuzla se naklonila novinarskom velikanu Muhamedu Bikiću

tačno.net
Autor 25.1.2015. u 20:49

Tuzla se naklonila novinarskom  velikanu Muhamedu Bikiću

Nakon Sarajeva, Bugojna, Breze, Mostara, Zenice, Plava, Travnika, Visokog, Zavidovića, Kaknja, Odžaka, Ilijaša, dugogodišnji sportski novinar Muhamed Bikić, trenutno urednik i voditelj emisije “As exkluziv” na TV Alfa, promovirao je drugo dopunjeno izdanje knjige “sportskivremeplov.ba” u Tuzli.
Osim autora knjigu su promovisali su i dr. sc. Semir Fejzić, direktor JU BKC Tuzla, bh. fudbalske legende Rizah Mešković i Dževad Šećerbegović, novinar Almir Šećkanović, dok je moderator promocije u orhanizaciji BKC Tuzla bio novinar Nedim Ćudić.
Predstavljanju knjige prisustvovali su sportski radnici iz Tuzle (Mara Lakić, Damir Cipurković, Fikret Salman…), sportski novinari dok je posebno emotivan trenutak bio kada se prisutnima na molbu autora knjige obratio Jasmin Hukić koji se zahvalio Bikiću što je u knizi oživio sjećanje na njegovog oca i velikana bh. nogometa Mustafu Hukića.
Knjiga je objavljena u izdanju bh. izdavačke kuće “Buybook“ i izazvala je veliku pažnju javnosti u Bosni i Hercegovini i regionu, a dokaz tome su brojne promocije.

tačno.net
Autor 25.1.2015. u 20:49