Stefa
Autor/ica 5.9.2018. u 11:58

Iz Sportskog udruženja Sinovi Mahale saopćili su da je sve spremno za najvažniju utakmicu ove sezone. Riječ je, podsjetimo, o humanitarnom meču između prijatelja Sportskog udruženja (SU) Sinovi Mahale i Fudbalskog Kluba Velež i to – kako je ranije saopšteno – “u svrhu prikupljanja novčanih sredstava za navijača Fudbalskog kluba (FK) Velež – Edina Nikšića”.

“Ta utakmica Fudbalskog Kluba Velež nije u takmičenju Prve lige federacije Bosne i Hercegovine, ali je utakmica za našeg Edina i borbu za njegov život”, saopćeno je iz udruženja.

Organizatori se nadaju punim tribinama prilikom odigravanja ove utakmice i izrazili su želju za što brži oporavak našem sugrađaninu, prijatelju i velikom čovjeku.

“Budite i vi dio ovog humanitarnog projekta, pogledajte utakmicu i kupovinom ulaznice postajete dio spasa za našeg Edina”, pozivaju iz SU Sinovi Mahale.

Domaćini najavljuju puno iznenađenja u timovima, tako da pored humanitarne strane moći će se pogledati majstorije fudbalskog kluba Veleža, ali i poteze od strane mnogih poznatih i slavnih ličnosti.

Utakmica se igra u dvorani Sjeverni Logor, večeras u 18:30 sati.

Stefa
Autor/ica 5.9.2018. u 11:58