7 najboljih vrsta seksa

tačno.net
Autor 18.11.2013. u 14:14

7 najboljih vrsta seksa

Iako smo već bezbroj puta pisali o seksu (i još toliko sigurno hoćemo), ono što vam sada donosimo jest sedam najboljih vrsta seksa. Svaki od njih poseban je na svoj način i donosi određenu vrstu emocija i doživljaja, ali nikako nemojte dopustiti da ne isprobate baš svakog od navedenih… Nemojte biti skeptični prema seksu u uniformi ili pomirbenom seksu – i oni imaju svoje čari, a vas i vašeg dragog itekako će povezati na jednoj posebnoj razini. Bilo kakav seks, a kamoli nešto novo, učinit će da svoju vezu održite uspješnom i zadovoljavajućom. Uz sve to, nemojte zaboraviti razgovarati sa partnerom. Održavajte komunikaciju, otkrijte jedno drugom svoje želje i maštanja. Nemojte se bojati svoju maštu pretočiti u stvarnost.

1. Pomirbeni seks

Svi znamo što se točno odnosi na pomirbeni seks. Iako možda nije najbolje rješenje za probleme, nemojte se ustručavati da ga ponekad prakticirate u svojoj spavaćoj sobi. Nakon žestoke svađe, seks će biti odličan, emotivan i strastven. Adrenalin koji tada oboje imate u sebi izazvat će u vašem mozgu veliko seksualno uzbuđenje koje će dovesti do povezivanja na jednoj vrhunskoj razini. Također, nakon seksa vjerojatno nećete znati zašto ste se uopće posvađali, a biti ćete itekako fizički i emotivno povezani. Ovakav seks je daleko bolji od normalnog, ali nemojte se svađati samo zbog pomirbenog seksa koji slijedi – isforsirana strast nije stvarna i ne može potrajati.

2. Seks iznenađenja

Pokušajte ne planirati seks. To znači da jednostavno ne razmišljate o tome, već neka bude kako i kada treba biti. Najbolje je kada se stvari jednostavno dogode same od sebe. S druge strane, seks iznenađenja može biti i nešto što ćete priuštiti svojem dragom kada se najmanje nada. Budite zavodljive i odvažne. Vaše tijelo u tom trenutku bit će mu dovoljan poklon, a vama će itekakvo zadovoljstvo biti to što ćete ga učiniti sretnim i zadovolj(e)nim. Ali i sebe, naravno.

3. Jutarnji seks

Jutarnji seks, koliko god ga neki ne vole, ima svoje posebne čari. Nema ničeg posebnijeg od toga kada se probudite ujutro pokraj osobe koju volite. Ukoliko taj prizor začinite s malo maženja, dodira, a na kraju i seksom – to će biti jutro koje će na vaše lice izmamiti veliki smješak i zasigurno se tamo zadržati cijeli dan.

4. Seks u uniformi ili odjeći

Sigurno znate na što se ovo odnosi. Isprobajte neke nove uloge i oživite svoje skrivene želje. Iako vam se možda čini čudno, ovakav seks može biti itekako strastven i primamljiv. Nemojte se sramiti obuću odoru bolničarke, odjenuti kao sobarica ili nešto slično. Sve je dozvoljeno, a vjerujte da će strasti i iskra biti na svim stranama. Dopustite si da oslobodite maštu, a vjerujte da nijedan muškarac neće ostati ravnodušan kada vas vidi kako pune samopouzdanje vrtite guzom i izazivate ga.

5. Strastveni i luđački seks

U društvu ste, a toliko ste napaljeni jedno na drugo da jedva čekate da se skinete? Gorite od želje da se taknete? Ono što slijedi kod kuće je strastven, intiman i luđački seks. Tada možete preuzeti stvari u svoje ruke i opustiti se do kraja. Ovakav seks može vas povezati na istoj razini kao i vođenje ljubavi. Savjet: zamišljanje seksi scena sa vašim dragim prije nego što dođe do konačne faze može u vama itekako pojačati nivo uzbuđenja i potaknuti jače seksualno zavodoljstvo.

6. Siguran seks

Siguran seks=zaštita. Svi znamo na što se točno to odnosi. Iako vas strasti ponekad mogu odvesti u drugom smjeru, uvijek imajte na umu to da se zaštitite na pravi način – i od spolno prenosivih bolesti i od (neželjene) trudnoće. Seks i uz dobru zaštitu može biti odličan, a skratiti ćete si muke i zabrinutost ukoliko nešto pođe po krivu.

7. Romantičan seks

Kada ste zaljubljeni, romantični trenuci znače jako puno. To ne uključuje samo romantičan seks, već i dodire, poljupce, milovanja i geste koja su tada baš posebna. Međutim, romantičan seks znači pravo vođenje ljubavi. Upotpunite taj trenutak sa par slatkih stvarčica – upalite mirisnu svijeću, otvorite bocu crnog vina, skuhajte večeru za dvoje… Doživljaj će biti potpun, a osjećaj fantastičan. Sve što tada treba jest da se u potpunosti prepustite svom dragom i čarima ljubavi.

zena.hr

tačno.net
Autor 18.11.2013. u 14:14