Četiri loše vrste seksa

Stefa
Autor 16.5.2013. u 13:22

Četiri loše vrste seksa

Za dobar seks je potreban dobar partner i naravno strast. Međutim iako je ova formula vrlo jednostavna postoje faktori koji seks mogu dodatno da začine i podignu ga na jedan viši nivo.

Mislite li da ste dobri u krevetu preispitajte svoje postupke, a ako se prepoznate u nekoj od ove 4 loše odlike vrijeme je za drastične promjene.

SEKS PO RASPOREDU

Iako je dobro biti organizovan i voditi računa i o najmanjoj sitnici, seks nikako ne bi trebalo da bude na vašoj listi obaveza.

Možda je vrlo teško izdvojiti vrijeme za romantično vođenje ljubavi pod svijećama, ali ono što nikako ne smijete izgubiti je spontanost. Spontani seks zapravo je najstrastveniji, a želite li i vi ponovo da doživite vrhunac strasti iznenadite svog partnera i on će vam biti zahvalan.

SEKS NA EKS

Seks na brzaka može biti vrlo strastven i poželjan, ali ako svaki vaš odnos s partnerom traje svega nekoliko minuta vrijeme je da se zapitate – da li je to stvarno sve što mogu da dam od sebe?

Upravo zbog toga što većinom muškarci preskaču predigru na vama je da preuzmete kontrolu i nametnete tempo koji će mu se i te kako svidjeti. Nikada ne potcjenjujte predigru!

SEKS BEZ STRASTI

Ako ste i vi jedna od onih koje seksualni užitak miješate s obavezom koju morate odraditi kako bi vaša veza bila uspješna, a posljednji orgazam ste doživjeli prošlog ljeta vrijeme je da napravite preokret jer problem nije u vama već u načinu na koji pristupate seksu.

Predigra, zavođenje i svi ostali načini rasplamsavanja strasti postoje s razlogom i želite li doći do vrhunca nikako ih ne bi trebalo preskakati. Vaše tijelo prepoznaje takvu situaciju i ono će na pravi pristup reagovati na pravi način. Oznojite se sa svojim partnerom i doživite već zaboravljeni vrhunac, piše Zadovoljna.

SEKS KAO RUTINA

Nakon određenog vremena provedenog s partnerom parovi već napamet znaju koji im položaj u seksu najviše odgovara ili na koji će način najbrže doći do vrhunca.

Iako to nije loša stvar tanka je granica između prepoznavanja potreba partnera i monotonije. Zadržite svoju rutinu, ali obavezno svako malo napravite izlet koji će razbiti vaše rutinske pokrete

Stefa
Autor 16.5.2013. u 13:22