Četiri vruće seks igre koje će vas raspametiti

tačno.net
Autor 14.8.2013. u 14:19

Četiri vruće seks igre koje će vas raspametiti

Iako vam se možda na prvu ne čini kako su ljetne vrućine pogodne za vruće seksi igrice, činjenica je da vani ne može biti toliko vruće koliko može biti uzavrelo u vašoj spavaćoj sobi. Umjesto da za ljetnih vrućina izbjegavate svaki fizički kontakt, dobro rashlađeni bacite se u akciju

Hladno kao led
Da, led je klišej, no užitak koji led može pružiti za vrijeme predigre nesumnjiv je. Stavite kockicu leda u usta i nakon što se otopi, lagano mu prođite jezikom preko uha, koje je nesumnjivo jaka erogena zona. Reakcija će uslijediti odmah, a on će istoga trena biti u odličnom raspoloženju za seks, piše womenshealthmag.com.

Nestašni okusi
Svom muškarcu stavite povez na oči i hranite ga hranom slatkasta i voćnog okusa, od voća, do šlaga i sladoleda. Nakon svakog zalogaja neka pokuša pogoditi o čemu se radi, a ako da točan odgovor, nagradite ga seksi ručnom stimulacijom. Ako pak pogriješi, podsjetite se ‘Pedeset nijansi sive’ i lagano ga lupnite po stražnjici kako biste ga ‘kaznili’.

Senzualna masaža
Nedavna istraživanja pokazala su kako su nožni prsti smješteni tik do klitorisa u ženskom senzornom korteksu mozga. Uzimajući to u obzir, zatražite od partnera senzualnu masažu stopala u hladnoj vodi. Iako to možda pomalo čudno zvuči, ali promjena temperature pojačat će fizičku senzaciju u prstima, ali i istovremeno poslati signale tijelu za uzbuđenje, a nakon toga bi mogao uslijediti i orgazam.

Zamrznite igračke
Igračke od stakla, kao na primjer, senzualni masažer prije upotrebe dobro rashladite, a također vam jako dobro mogu poslužiti i lubrikati koje isto tako možete rashladiti. Nemojte izostaviti ni one koje, naneseni na tijelo, automatski hlade i pojačavaju svaki podražaj.

tačno.net
Autor 14.8.2013. u 14:19

Tacno.net Aplikacija

Aplikacija