Evo kada i s kim žene imaju najbolji seks

tačno.net
Autor 23.5.2013. u 16:13

Unatoč svim glasinama kako žene u današnje vrijeme odgađaju brak i ‘vezivanje’, novo istraživanje pokazalo je da žene (baš kao i muškarci) još uvijek cijene emocionalnu vezu kad je riječ o njihovom seksualnom životu.

U istraživanju koje je proveo Durex sudjelovalo je 2.000 muškaraca i žena u dobi od 25 godina, pa nadalje. Čak 87 posto žena izjasnilo se kako su najbolji seks imale s partnerom kojem vjeruju i s kojim su bile u vezi, a ne s nekim ‘za jednu noć’, prenosi Magazin.hr.
I velika većina muškaraca (95 posto) složila se da je u emotivnim vezama više seksualnog zadovoljstva. Oba spola složila su se da im je važnije zadovoljiti partnera nego sebe.

To upućuje da su i muškarci i žene u potrazi za nečim ozbiljnijim od pukog ‘uskakanja u krevet’. Ova studije ne navodi jesu li se vruća seksualna iskustva dogodila unutar ozbiljne veze ili neke kratkotrajne vezice, ali sugerira da ne bismo trebali razbijati glavu time koje su preferencije dvadesetogodišnjaka i tridesetogodišnjaka kada su veze u pitanju.

U svojoj knjizi The End of Men, novinarka Hanna Rosin zaključila je da kultura čestog mijenjanja partnera zapravo dugoročno koristi ženama te ih ne sprečava da kasnije nađu stalnu vezu koja će ih emotivno ispuniti: ‘Naposlijetku uvijek pobijedi želja za dubljom ljudskom povezanošću, i kod muškaraca i kod žena’, napisala je u rujnu 2012. ‘Njihovo razdoblje čestog mijenjanja partnera završit će kao serija fotografija zakopanih na dnu njihovog Facebook profila. Njihov partner za njih će znati ili neće, ali uspomene na ta vremena bit će im draga, no neće ih definirati kao osobe.’

Čini se da, ako su žene i muškarci u potrazi za nečim dubljim što će im pr

tačno.net
Autor 23.5.2013. u 16:13