Gaćice otkrivaju kakav seks žene žele

tačno.net
Autor 25.5.2013. u 20:35

Gaćice otkrivaju kakav seks žene žele

Erin Dawson za Moder Man je otkrila kakve namjere žene imaju s obzirom na odabir gaćica i kako ih lakše osvojiti, prenosi Tportal.hr.

Gaćice s porukom
Otkopčate li njezine hlače i ugledate gaćice s nekim natpisom na guzi, postoje dvije solucije – ili vas želi nasmijati ili voli lupkanje po stražnjici. U prvom seksu partnerima često zna biti neugodno, a ovo je možda njezin način da probije led. Prihvatite igru i recite neki simpatični komentar na natpis.

Retro rublje
Ovaj tip djevojaka ima samopouzdanja i želi vam pokazati svoje obline. Retro gaćice obično imaju visoki struk i pokrivaju više nego neki drugi modeli, ali su stvorene za draženje. Djevojke koje biraju takve gaćice pomalo su staromodne i radije bi da vi napravite prvi korak.

Pamučne bijele gaćice
Uske simpatične bijele gaćice odjenut će djevojka koja smatra da vas ne treba zavoditi donjim rubljem. Osim toga, misli da ste dovoljno bliski i da vas ne treba vabiti te možete prijeći na iduću razinu koja uključuje neke osobne priče i razgovore o vezi.

Hipsterice
Ljubitelji stražnjice uvijek će glasati za hipserice jer otkivaju više odostraga nego naprijed. Djevojke koje vole hipsterice rado se zezaju i igraju da su teško dostupne pa svakako posvetite dovoljno vremena predigri.

Tangice
One otkrivaju gotovo sve i rijetko koji muškarac će ostati imun pred takvim prizorom. Djevojke koje odaberu takvo donje rublje sigurno ne očekuju da ih gledate u oči i priznat će vam da im je jedna od najdražih poza doggy stil.

Volančići i mašnice
Dame u romantičnom donjem rublju koje ima volane ili mašnice prvi seks s nekom osobom doživljavaju vrlo osobno i gledaju na njega kao poklon u vezi. Želite li da pokaže svoju divlju stranu, upalite svijeće i otvorite bocu finog vina, a osobito će joj se svidjeti ako preuzmete inicijativu.

tačno.net
Autor 25.5.2013. u 20:35