Hrvatice se vole samozadovoljavati pred muškarcima

tačno.net
Autor 6.3.2013. u 20:04

Hrvatice se vole  samozadovoljavati pred muškarcima

Da postoji neka čvrsta veza između muškaraca i samozadovoljavanja, to valjda svi znaju i prihvaćaju. Postoji veza i između žena i ‘uradi sama’ tehnike, ali ne tako čvrsta. A osim što muškarci vole sami sebi priuštiti taj užitak u bilo koje doba dana, jako im je seksi kad to partnerica radi pred njima.

Da, nisu neki muškarci samo zaluđeni pornografijom, analnim seksom, doggy styleom…, ima i onih kojima je nevjerojatno napaljujuće kad partnerica masturbira ispred njih.

No, nisu to nikakve novosti, ali rezultati naše ankete možda će vam biti. Naime, ovaj put je u našoj anketi pitanje glasilo: ‘Jeste li se ikad samozadovoljavale ispred partnera?’, a glasalo je njih 1.630.

Evo kako stvari stoje:

Njih 57 posto priznale su: ‘Naravno, to ga poprilično pali’. 20 posto njih nema šanse da to naprave jer im je neugodno. 11 posto njih učinile su to samo zato da ugode partneru inače ne bi.

Deset posto njih priznale su da se ne samozadovoljavaju ni kad su same, a samo 2 posto njih izjasnile su se da to ne rade jer on to ne voli.

tačno.net
Autor 6.3.2013. u 20:04