Iz muških usta: Stvari koje ih živciraju kod cura

tačno.net
Autor 24.11.2013. u 09:28

Iz muških usta: Stvari koje ih živciraju kod cura

MUŠKARCIMA je lako pronaći mane, a još ih je lakše dobro istračati na kavi s frendicama. Oni, s druge strane, većinom šute o tome, ali kad bi organizirali trač kavu s dečkima, vjerojatno bi se na repertoaru našlo nešto od ovoga.
Mrze kad im krademo hranu
Kažemo da nećemo ništa jesti, a onda on sjeda na kauč sa sendvičem, koji nam u trenutku postaje iznimno privlačan. Nije stvar u tome da on ne želi podijeliti sendvič s nama, stvar je u tome da nas je vrlo vjerojatno pitao želimo li nešto i rekle smo ne.
Čekanje da se spremimo
Njima je lakše – samo se moraju otuširati i pojaviti na mjestu dogovora. Nama je ipak malo teže, jer moramo i izgledati kao da se nismo upravo probudile. Žene se dulje uređuju, ali to ne radimo zbog toga da bi živcirale muškarce, nego zato da se osjećamo bolje. Ako se mi osjećamo dobro, pobrinut ćemo se i da se naš dečko osjeća dobro.
Koristimo seks kao oružje
Volimo ucjenjivati muškarce, a seks je toliko jednostavno oružje da ponekad stvarno pretjeramo. Dobra stvar u cijeloj priči je da se rijetko koji muškarac buni protiv seksa, tako da je sve u redu.
Previše pričamo
Na telefon, na Facebooku, na telefon s frendicom s kojom smo upravo bile na kavi… Žene vole pričati, to je jednostavno način na koji funkcioniramo. Znamo da je ponekad naporno slušati što je jedna frendica rekla drugoj i tko je s kim posvađan, ali to je naš način.
Ne znamo primiti kompliment
Umjesto da ga samo prihvatimo i budemo sretne, jednostavno odbijamo vjerovati dečku da smo mu stvarno lijepe. Umjesto da samo kažemo “hvala”, mi započinjemo raspravu. Znamo da smo naporne, ali imaju i muškarci svojih mana.

Očekujemo da nam čitaju misli
Zašto bismo rekle kako se osjećamo kada možemo danima mučiti našeg dečka i tjerati ga da pogađa? Zvuči nevjerojatno, ali u trenutku kad ne želimo reći što nam je, stvarno vjerujemo da to radimo za vaše dobro.
tačno.net
Autor 24.11.2013. u 09:28