Izludi ga savršenim oralnim seksom

tačno.net
Autor 18.12.2013. u 10:46

Izludi ga savršenim oralnim seksom

ORALNI seks je umijeće koje neke žene jednostavno odbijaju usvojiti. Nekima se gadi, nekima se jednostavno ne da, neke su uvjerene da je muškarcu sasvim svejedno hoće li trajati 5 sekundi ili 5 minuta. Činjenica je da je dobar oralni seks odličan uvod u ono što slijedi i činjenica je da ga muškarci jednostavno obožavaju. Umjesto da se opireš i smišljaš isprike kako izbjeći oralno zadovoljavanje svog dečka, pročitaj ove savjete i pretvori se u pravu pravcatu stručnjakinju.
Gledaj ga u oči
Muškarac će uživati u oralnom seksu čak i ako ti cijelo vrijeme budiš u pod, ali ako ga gledaš u oči, poludjet će. Činjenica da ga gledaš u oči dok to radiš govori mu da i sama uživaš, što će cijelu stvar učiniti još zabavnijom.
Kreni polako 
Zaboravi (skoro) sve što si vidjela u porno filmovima i kreni polako. Cilj je izluditi muškarca, a ne mu u pet minuta devastirati penis. Karikiramo, ali jasno je o čemu pričamo. Oralni seks je igra u kojoj ti možeš voditi glavnu riječ, a ako napraviš svoja pravila, oboje ćete više uživati.
Ne okolišaj
Polako ne znači da moraš okolišati i čekati deset minuta da se uopće približiš penisu. Muškarci vole neizvjesnost, ali nemoj ga ljubiti po pupku i očekivati da će mu to biti zabavno.
Igraj se
Pokušavaj nove stvari, ali imaj na umu da se njemu možda neće svidjeti baš svaka tvoja ideja. Pitaj ga što mu paše, a što ne – osim što ćeš znati točno što raditi, razgovor će biti jako seksi.

Ne zaboravi na susjede
Ne govorimo o pravim susjedima koji bi mogli čuti vaše stenjanje, govorimo o testisima. Mnoge žene jednostavno zapostavljaju testise i misle da se sasvim dovoljno fokusirati na penis. Poigraj se njima svako toliko – iskustvo će biti puno bolje.
index.hr
Tagovi:
tačno.net
Autor 18.12.2013. u 10:46