Jeste li sigurni da svoju dragu dodirujete na pravim mjestima?

tačno.net
Autor 17.9.2013. u 08:12

Jeste li sigurni da svoju dragu dodirujete na pravim mjestima?

Do sad već sigurno znate što vas na vašoj partnerici najviše uzbuđuje, ali, znate li što vašu partnericu najviše uzbuđuje kad je dodirujete?

Najnovije istraživanje Sveučilišta Bangor i Sveučilišta Witwatersrand u Johannesburgu dalo je iznenađujuće rezultate kad je u pitanju veza između seksa, tijela i mozga.

Ako ste mislili da vašu partnericu uzbuđuje masaža stopala, gadno ste se prevarili. Evo što još trebate znati o ženskim erogenim zonama!

Ako je želite izludjeti:

Sigurno ne znate koja je naj erogene zona vaše partnerice? Pa vrijeme je da saznate – to su najvjerojatnije njena usta i usne! Istraživanje je pokazalo da je ovaj dio ženskog tijela, kad su erogene zone u pitanju, na vrhu liste.

Ako je želite napaliti:

Zavedite je i dovedite do raspoloženja za seks tako što ćete posvetiti pažnju njenom vratu. Vrat je kod žena vrlo izražena erogena zona, a nažalost često i zapostavljana. Vrat se našao na drugom mjestu erogenih zona.

Ako želite izmamiti osjećaj zadovoljstva:

Nije valjda da vas treba podsjetiti na njene grudi i bradavice?! O da, grudi i bradavice su na trećem mjestu.

Ako želite tratiti njeno vrijeme:

Svi znaju da su muškarcima bokovi i guza vrlo privlačan dio ženskog tijela, ali ako želite vašu partnericu dovesti do raspoloženja za seks, nećete puno postići s diranjem ovih dijelova tijela. Na ženskoj listi bokovi i guza su pri dnu liste.

Ako želite da se ‘ohladi’:

Mičite vaše ruke s njenih stopala! Žao nam je ako imate fetš na stopala, jer šanse su da ga i ona ima jako, jako male. Stopala su se našla na dnu liste kad su ženske erogene zone u pitanju.

 net.hr

tačno.net
Autor 17.9.2013. u 08:12