Kakav je seks najbolji ljeti

tačno.net
Autor 8.8.2013. u 10:28

Kakav je seks najbolji ljeti

Ljetno je vrijeme idealno za malo više opuštanja i zabave, a to znači da se možete i više seksati. Ako vam je toliko vruće da vam treba razbuditi maštu, evo par ideja s Tportala.

Iskoristite uzavrelo ljeto za strastveni seks i pročitajte ideje magazina Glamour o tome gdje ćete imati nezaboravnu zabavu ove sezone te u kojim se prilikama možete prikrasti neslućenim užicima.

Bazen

Trik dobrog seksa u bazenu je da nađete mjesto za pridržavanje jer ćete inače izgubiti ravnotežu. Još je bolje ako ste dopola unutra jer voda donosi posebne čari. Ako možete, nemojte propustiti noćno kupanje.

69

Popularna poza je omiljena jer dopušta da oba partnera uživaju u oralnom seksu, a ako ste slučajno malo izgorjeli i zateže vas koža, tek je onda idealna. Neka tijela budu slobodna i ne dodiruju se i neka spojena budu samo strateška mjesta, usne i ruke po potrebi.

Brzinski seks

Dok pripremate roštilj za ekipu odvojite nekoliko minuta i odvedite partnera u krevet na brzinski seks. Takvi su odnosi obično prepuni strasti, a kad gosti dođu bit ćete izvrsne volje i nasmiješeni od ‘uha do uha’. Uzbuđenje će sigurno rasti i dalje, pa se pripremite za drugo poluvrijeme kad ponovno ostanete sami.

Pješčana plaža

Seks na plaži svatko bi trebao doživjeti barem jednom u životu. To je u isto vrijeme riskantno i romantično. Pronađete li praznu plažu, svakako iskoristite priliku. Krenite nježno, a završite divlje i s pijeskom na sebi.

Seks u moru

I ovo je seks kakav biste definitivno trebali probati. Stoga se s plaže preselite u divno more i uživajte jedno u drugom. U oba slučaja činite to kad ste zaista sami jer vam neće biti ugodno ako se ljuti prolaznik okomi na vas i pokvari vam trenutak.

Lijeni ljetni dan

Nakon kupanja u moru ili napornog radnog dana zavucite se u rashlađeni stan i prepustite se jedno drugom. Niste li na moru, seksajte se u kadi. Zaboravit ćete na vrućine i obaveze te razbuditi lijeni ljetni dan.

Večernji izlazak

Nemojte zaboraviti da je ljeti idealno nositi haljine! Zašto? Osim što ćete se osjećati seksi i poželjno, one najmanje smetaju brzinskom seksu u nekom skrivenom kutku na putu prema disko klubu. Nikako ne smijete zaboraviti podsjetiti dragog da ne nosite gaćice.

tačno.net
Autor 8.8.2013. u 10:28