Kakvu ulogu igrate u seksu?

tačno.net
Autor 2.11.2013. u 20:14

Kakvu ulogu igrate u seksu?

Horoskopski znak otkriva način na koji neka osoba uživa u seksu i na šta je sve spremna da bi zadovoljila i osvojila partnera.

OVAN 

Muškarac: Agresivan je i impulsivan, nikada mu nije dosta seksa. Zahtjeva od žene da bude maštovita, jer on to nije, ali je spreman na sve što partnerka predloži. Omiljena mu je dominantna pozicija, jer želi da potpuno kontroliše igru. Također, sklon je potčinjavanju žena. Voli seks bez predigre i trudi se da gospodari od prvog trenutka.

Žena: Kod nje se sve dešava brzo! Ukoliko partner zastaje, gubi interesovanje. Veoma je strastvena i za nju je svako vrijeme i svako mjesto pogodno za seks. Voli da vodi igru i da kontroliše partnera. Ukoliko joj muškarac fizički i duhovno odgovara, potpuno mu se posvećuje u krevetu i čini sve da ga zadovolji. Ako je seks loš, sutradan ga neće ni poznavati.

BIK

Muškarac: Strpljiv je i pri tom vrlo moćan i izdržljiv ljubavnik. Uživa u oralnom seksu. U krevetu daje sve od sebe, a veoma su mu važni predigra i ljubljenje. U seksu, kao i u ljubavi, prilično je posesivan: uprkos tome što mu se dopadaju ‘igrarije’ sa dvije partnerke, ne postoji šansa da dozvoli da u ‘trojci’, osim njega, učestvuje još jedan muškarac.

Žena: Lako i brzo se uzbuđuje, ali to ne pokazuje partneru. Nikad ne ide na prvu loptu, potrebno joj je uhodavanje i istraživanje. Senzualna je, veoma privlačna i zavodljiva, u krevetu je veoma zahtjevna i ne predstavlja joj problem da promijeni partnera ako nije zadovoljna sadašnjim. Kao i muški pripadnik ovog znaka, voli oralni seks.

BLIZANCI

Muškarac: Više ga uzbuđuje flert nego sam seksualni čin. Privlače ga žene koje su inteligentne i sa kojima može da se nadmudruje. Izuzetno je šarmantan i lako osvaja, ali kao ljubavnik nije zahtjevan, niti previše strastven. Uživa u kratkom, brzom seksu. Ukoliko ga partnerka usmjeri na pravi način, uživaće oboje, u suprotnom, neće je oduševiti svojim ljubavnim umijećem.

Žena: Provokativna je i trudi se da uvijek bude drugačija. Maštovita je i spremna sve da isproba, a jedna od omiljenih ‘igrica’ joj je seks na javnom mjestu. Nije stidljiva niti povučena, pristaje na sve ‘role’ u krevetu, a veoma je privlači ‘sado-mazo’.

RAK

Muškarac: Predigra mu je važnija od seksa. Nježan je i uvijek spreman da ugodi partnerki. U krevetu se ponaša zaštitnički, a potrebna mu je partnerka koja će zadovoljiti njegove emotivne potrebe, kako bi mogao potpuno da se prepusti uživanju.

Žena: Teško doživljava orgazam, jer je seks za nju više ‘dužnost’ nego zadovoljstvo. Najvažnije joj je da ima povjerenja u partnera, to je glavni preduslov da pristane na intimni odnos. Veoma je nježna i stidljiva, pa se od nje ne mogu očekivati egzibicije.

LAV

Muškarac: Lav je uvijek i svuda prvi, pa i u krevetu. Romantičan je ljubavnik, strastven i vjeran. Zahvaljujući svom šarmu, od partnerke može da dobije sve što poželi. Egzibicionista je i u seksu uvijek ‘igra’ glavnu ulogu. Voli kada je partnerka glasna, to je za njega dokaz da uživa, odnosno da je kao ljubavnik na visini zadatka.

Žena: Lavica je za seks spremna uvijek i svuda! U krevetu je veoma bučna i aktivna, zna šta želi i kako to da dobije od partnera. Istovremeno, spremna je da učini sve kako bi se pred ljubavnikom prikazala u najboljem izdanju. Voli seks pod upaljenim svjetlima, a naročito je uzbuđuje vođenje ljubavi pred ogledalom.

DJEVICA

Muškarac: U krevetu je veoma stidljiv i pasivan, teško mu je da izrazi svoje želje, ali ukoliko partnerka preduzme prvi korak, u stopu će je pratiti i prirediti joj veliko zadovoljstvo. Odlučna žena može od njega da napravi vještog ljubavnika. Nije maštovit, ali je veoma izdržljiv, a često i izuzetno obdaren.

Žena: Voli da se pretvara da nije zainteresovana za seks, a dovoljno je samo nekoliko pravih riječi da se uzbudi. Potrebni su joj šaputanje na uho, snažan i jak partner, koji će voditi igru i potčiniti je, a tada je spremna na sve. Kad se oslobodi inhibicija, raspoložena je čak i za eksperimentisanje sa više partnera.

VAGA

Muškarac: Želi da isproba apsolutno sve u krevetu! Ipak, neće sam preuzeti inicijativu, već će je prepustiti partnerki. Mnogo polaže na predigru, posebno na ljubljenje, a dok vodi ljubav, ne odvaja usne od tijela svoje partnerke. Voli grupni seks, ukoliko mu partnerka predloži tako nešto, izgubiće glavu za njom.

Žena: Lako doživljava orgazam i gotovo uvijek je raspoložena za seks. Veoma je senzualna i šarmantna, a u krevetu izuzetno maštovita. Ogledala na plafonu doprinijet će atmosferi i rasplamsati njenu strastvenost. Rado će za partnera izvesti striptiz, jer uživa kad vidi da se on divi njenom tijelu.

ŠKORPIJA

Muškarac: Nevjerovatno je strastven, ali i perverzan i ljubomoran. Seks sa njim je buran i divlji, zavodi svojom karizmom, magnetski je privlačan. Prihvata sve izazove, a najviše uživa kada dominira nad ženom. Do ludila ga dovodi partnerka koja mu dozvoljava da joj nanosi bol.

Žena: Ona je seks-mašina, u stanju je da prosto ‘samelje’ partnera. Često doživljava višestruke orgazme, a seks joj je jednako bitan kao hrana i voda, pa je potpuno posvećena zadovoljenju svojih želja i potreba. Partneru će uvijek nakon seksa reći da li je bio dobar ili loš, pa tako slabijim ličnostima može nabiti kompleks.

STRIJELAC

Muškarac: Privlači ga zabranjeno voće i u seksu uživa bez ostatka, ali strepi od zbližavanja. Njemu su potrebne igrice, a kada je partnerka iskusnija od njega, rado će se prepustiti ‘edukaciji’. Seks sa njim nikad nije dosadan, jer je veoma kreativan i otvoren.

Žena: Seks doživljava kao kombinaciju igre i egzibicionizma. Voli da šeta gola pred partnerom, i a njegovo uzbuđenje ubrzava njen orgazam. Predigra joj nije bitna i najvažnije joj je sopstveno zadovoljstvo. Rado eksperimentiše i upušta se u grupni seks, sa ženama i muškarcima.

JARAC

Muškarac: Izuzetno je senzualan i potentan, zahtjeva od partnerke da mu se potpuno posveti. Ne trudi se previše, već uživa kad se žena ‘lomi’ oko njega. Pristaje na svakakve ‘igrice’, insistira na analnom seksu, a više je posvećen sopstvenom zadovoljstvu nego partnerkinom.

Žena: Veoma teško doživljava orgazam, iako se brzo uzbuđuje. Samo uporni partneri mogu da je dovedu do vrhunca. Tek kada je potpuno sigurna u partnera, oslobađa se svih stega i postaje otvorena za eksperimente. Intenzivnije uživa ukoliko joj partner dozvoli da ga ujede u toku odnosa.

VODOLIJA

Muškarac: Seks mu je veoma važan i na sve je spreman, ništa mu nije strano. Veoma je maštovit i često partnerku dovodi do vrhunca i prije seksualnog čina. Sklon je eksperimentisanju, a postaje nevjeran ukoliko seks postane predvidiv i monoton.

Žena: Kod žene Vodolije sve je moguće i – nemoguće. Ukoliko poželi muškarca, spremna je na seks u svakom trenutku i na sve načine, ali ako joj dosadi, izbjegavaće ga u širokom luku. Izuzetno je maštovita i kreativna, ne postoji ništa što ne bi voljela da proba. Za pripadnice ovog znaka ne postoji tabu!

RIBE

Muškarac: U seksu uživa zatvorenih očiju! Majstor je za dodire, njegovi prsti u stanju su da izlude svaku ženu. Voli nježan seks, u krevetu uvijek više daje nego što prima. Veoma je ćutljiv, tokom seksa uplovljava u ‘svoj svijet’, pa partnerka treba da se potrudi da ga ne izvlači odatle, jer će to pokvariti i njeno i njegovo uživanje.

Žena: Ukoliko osjeti da je muškarac voli i želi, predaje se bez ostatka i veoma lako doživljava orgazam. Slobodna je i maštovita, uživa u seksu pored mora ili u prirodi. Voli kada je muškarac vodi, sklona je grubljem seksu sa malo riječi i mnogo ljubljenja.

zenskiportal.ba

 

tačno.net
Autor 2.11.2013. u 20:14