Ljubavne odluke koje će probuditi tvoju vezu iz “zimskog sna”

tačno.net
Autor 18.12.2013. u 10:13

Ljubavne odluke koje će probuditi tvoju vezu iz “zimskog sna”

MNOGA istraživanja pokazala su kako je zadovoljstvo u ljubavnim vezama usko povezano sa sveukupnom srećom,  i više od dobivanja posla ili bogatstva.

No, što napraviti kada to zadovoljstvo malo “zašteka”? Donosimo nekoliko rješenja.
1. Sitnice
Za njih ne treba previše vremena, a znače puno. “Ako cijeli tjedan prođe da niste napravili baš ništa za svoju bolju polovicu, to je znak da ne ulažete previše u svoju vezu”, prenosi MSN Living.

2. Slabe točke
Jednom kad ih otkrijete i priznate si da postoje, poradite na njima. To je svakako bolji način nego praviti se da one ne postoje.
3. Važnost
Bitno je da on zna koliko ti znači i to ponekad trebaš i otvoreno reć, a ne ga ostaviti da pretpostavlja. Dijeljenje vlastitog uspjeha s boljom polovicom te davanje do znanja da je i on zaslužan za to,  za njega je jednostavno neprocjenjivo.
4. Izgled
Iako znamo kako su tijekom duže veze trenirke i široke majice apsolutni “must have”, stručnjaci tvrde kako je povremeno sređivanje za partnera jako bitno i to za oboje. Ti ćeš se osjećati momentalno bolje, a njemu ćeš pokazati da ti je i dalje bitno njegovo mišljenje.
5. Facebook
Ne predlažemo maltretiranje virtualnih prijatelja, ali zajednička slika s vremena na vrijeme sigurno će mu puno značiti (kao što bi i tebi).
6. Promjene
Prihvati da svaka veza ima svoja dobra i loša razdoblja, zbog raznih životnih promjena koje utječu na nju. Kad je dobro, dobro je. No, kad dođu lošija vremena, to ne mora značiti “raspad sistema”, već se vrlo često radi samo o fazi, koju ćete prebroditi iskrenim razgovorom i međusobnim prilagođavanjem.
7. Seks
Neka seks u 2014. godini bude na vrhu liste tvojih prioriteta. “Prekidi i nevjera najčešće se događaju zbog toga što barem jednom partneru fali strasti u vezi.” Sigurno neće biti sve kao na početku veze, ali ne mora biti ni dosadno. Dapače.
8. Žrtvovanje
Stavljanje partnerovih interesa ispred svojih  bitno je za čvrstu vezu. No, ono mora biti obostrano. I ti ćeš koji put trebati njega da napravi nešto umjesto tebe, kako bi ti uživala u onome što voliš, zar ne?
index.hr
tačno.net
Autor 18.12.2013. u 10:13

Tacno.net Aplikacija

Aplikacija