Najbolje seks poze

tačno.net
Autor 19.5.2013. u 18:08

Najbolje seks poze

Koliko god mislili da znamo sve o vođenju ljubavi, uvijek se pojavi nešto novo što nas iznenadi i doslovno obori s nogu. Kao što se sve u životu razvija i ide dalje, takva je situacija i sa seksom gdje postoji tolik broj poza za koje mnogi nismo znali ni da postoje. Smatramo kako odabir poze prije svega ovisi o tome kakv ste tip osobe vi i vaš partner, što znači koliko ste spremni otkrivati i ići dalje.

Za one sklone navikama savjetujemo misionarski položaj, gdje je jedan partner gore, a drugi dolje. Većina ju parova smatra najprirodnijom seksualnom pozom, gdje ako je mušakarac gore, određuje svojim pokretima tempo i penetraciju. Možemo reći kako je u misionarskoj pozi muškarac dominantan, a ženina je akcija ograničena na kretnje kukova.

Kaubojski položaj kad žena doslovno sjedne na partnera, jedna je od popularnijih poza kod parova koji žele isprobat nešto novo, a tu pozu pogotvo vole žene koje vole kontrolirati tijek odnosa, odnosno kad žele svršiti.

Pored kaubojskog položaja isto tako popularna smatra se poza 69, koja je zanimljiva prije svega jer su partneri jedno drugome okrenuti naopačke, a postoje mnoge varijacije. Jedna od njih je kad muškarac leži na leđima, a žena je na sve četiri iznad njega. Recimo da ovaj položaj daje više prostora za akciju, a u principu se radi o oralnom seksu. Prednost poze 69, što oba partnera osim što pružaju i dobivaju zadovoljstvo.

Još jedan položaj koji garantira podražaj čuvene G točke, a to je kada partner leži na leđima dok ste vi na njemu, tako da gledate prema gore, mogli bismo ga nazvati izvijeni kaubojski položaj. U tom položaju partner je u idealnoj poziciji da vam miluje vrat i nježno masira grudi. Garantiran velik užitak.

Žlica je jedna od poza koju preporučaju trudnicama jer se prije svega smatra sigurnom, a radi se o položaju gdje ste vi i partner na boku, s tim da je muškarac okrenut prema ženinim leđima. Radi se o tome da muškarac penetrira sa strane te se tako omogućuje duboko prodiranje. Partneri su priljubljeni jedno uz drugo tako da penetracija nije neugodna ni u jednom trenutku.

Postoji još mnogo poza, s tim da ne treba posebno napominjati kako parovi svakodnevno dolaze do nečeg novog, a nije naodmet baciti se na proučavanje čuvene “Kama Sutra”, drevne indijske knjige.

 

Zanosna

tačno.net
Autor 19.5.2013. u 18:08