Ne večeras, dragi… Stvari koje žene vole više od seksa

tačno.net
Autor 21.11.2013. u 11:15

Ne večeras, dragi… Stvari koje žene vole više od seksa

SVAKA od nas ponekad dođe u fazu kada nam se jednostavno ne da. Ona može trajati jedan dan, tjedan dana i ne znači da više nikada nećemo biti zainteresirane – samo znači da smo trenutno pronašle zanimljivije stvari. Ovo su one koje su nam ponekad draže od seksa.
Gledanje serije
Čini se čudno, ali zapravo nije. Seks je super i zanimljiv, ali u njemu nema spletki, ubojstava i komplikacija (ili imate jako čudan seksualni život). Serije su uzbudljive, možemo ih gledati i bez da brinemo o tome jesmo li se izdepilirale i najvažnije od svega – ne znamo im kraj. Kod seksa otprilike znamo kako će završiti.
Dovršavanje posla
Seks je odličan lijek protiv stresa, ali dovršavanje posla kod kuće je ponekad bolja opcija. Jedna mirna večer u krevetu s papirima koji moraju biti pregledani može nam itekako smanjiti količinu nerviranja na putu do posla pa ćemo tu i tamo jednostavno odbaciti ideju seksa kao najbolje opcije.
Kuhanje
Dobar obrok ili dobar seks? Znamo, teško je odabrati. Žene koje uživaju u kuhanju ponekad će se radije posvetiti izradi svojim omiljenih muffina i staviti seks na čekanje. Dobra vijest: vjerojatno ćemo htjeti sagorjeti sve dodatne kalorije, a seks ipak volimo više od teretane.
Tračanje s frendicom
Kako tračanje može biti bolje od seksa? – pitanje koje će postaviti vjerojatno svaki normalan muškarac, a odgovor je sasvim jednostavan. Može i ponekad stvarno jest bolje od seksa. Dobar trač je kao mini wellness za žene – opušta, detoksicira i čini nas sretnijima. Kao i seks, ali bez straha od trudnoće.
Shopping
Dobra cipela je uvijek bolje rješenje od osrednjeg seksa, pa je ova aktivnost sasvim jasan odabir.
Tagovi:
tačno.net
Autor 21.11.2013. u 11:15