Novi trend: Vrsta seksa koja baš i nije dobra ideja, ili ipak jest?

tačno.net
Autor 17.2.2013. u 06:53

Novi trend: Vrsta seksa koja baš i nije dobra ideja, ili ipak jest?

Kažu da što smo stariji, to smo iskusniji. Kako u svemu, tako i u prekidima. Oni nisu nikad laki i ugodni, ali su sastavni dio života. Kao i seks nakon prekida, koji nije uvijek najbolji izbor, ili ipak jest?

Zasigurno nema ni jedne osobe koja barem jednom u životu nije ostavila svoju bolju polovicu ili bila ostavljena. No, naravno postoji i druga krajnost, oni koji su toliko puta slamali srca da su tome gotovo postali profesionalci.

Činjenica je da što smo zreliji i odrasliji, donosimo pametnije odluke o prekidu ljubavne veze i te iste prekide lakše podnosimo. Tada je lakše razgovarati o samim razlozima prekida jer što smo stariji bolje poznajemo sami sebe, lakše nam je nekome priopćiti da ga ostavljamo jer smo to već i prije radili, i na kraju krajeva, lakše nam je podnijeti prekid jer smo iz prethodnih razlaza već ‘naučili lekciju’.

No, često prekid sa sobom nosi i jednu naizgled nespojivu radnju – seks. Naime, sve češće parovi znaju i nakon prekida ostati seksualno aktivni. Ta je praksa toliko postala česta da se seks nakon prekida uvriježio kako novi trend.

Mnogi parovi nakon što prekinu često završe goli u krevetu, kako bi još jednom za kraj, obilježili svoju vezu. Većina će reći da takva praksa nije nimalo poželjna za vaše osjećaje i odluku koju ste donijeli minutu ranije, no, vjerovali ili ne, ima onih koji seks nakon prekida smatraju i više nego poželjnim.

Ako nakon prekida još jednom sa svojom polovicom razmijenite strasti, nikad vam više kroz glavu neće proći: ‘Joj da smo se barem još jednom!’. Osim toga ako vodite ljubav, uz saznanje da vam je ovo posljednji put s tom osobom, sam čin biti će još i slađi. Jer nije bez vraga ‘zabranjeno voće najslađe’. Neki čak imaju i dojam da je seks nakon prekida bio njihov najbolji seks u životu!

Bilo kako bilo, jedno je sigurno – ako kraj svoje veze obilježite dobrim seksom, uvijek ćete ga se rado prisjećati. Neće vam ostati gorak okus u ustima zbog toga jer ste se rastali u svađi, već ćete tako njegovati posljednju lijepu uspomenu na sve vrijeme koje ste proveli zajedno.

Tagovi:
tačno.net
Autor 17.2.2013. u 06:53