Obećajte da će seks biti sjajan

tačno.net
Autor 22.12.2013. u 09:36

Obećajte da će seks biti sjajan

Zar nije i vama dosadilo da mu i ove godine darujete čarape ili vestu? Poklonite mu ono što on doista želi ovog Božića: obećanje da će seks biti sjajan. Naravno, pazite da taj paketić ne otvori pred svojom mamom

Muški je ego osjetljiv kada je seks u pitanju, pa darove birajte pažljivo, savjetuje Tracey Cox u Daily Mailu. Zavedite ga, obećajte mu nebo, ali igrajte na sigurno.

Isprobajte zajedno novu igračku
Seksi igračke su sjajni darovi, ali izbjegavajte bilo koji proizvod koji tvrdi je ‘veći’ ili ‘tvrđi’ te bilo kakve asocijacije na veličinu njegovog penisa. Želite da vam to pomogne, a ne da svog muškarca ubijete u pojam. Pametno je izbjegavati i sva pomagala dizajnirana da odnos traje dulje. Želite li i sljedeću godinu biti zajedno odlučite se za zajedničku igračku.

Dobar je izbor vibrirajući prsten, jer je to igračka koja pruža užitak za oboje. Priručnici za seks također su dobar zajednički poklon: možete ih prelistati u dvoje i inspirirati se idejama.

Obećajte mu godinu sjajnog seksa
Ovo ne košta puno: darujte mu 12 mjeseci seksi tretmana na vašoj privatnoj oglasnoj ploči.

Evo ideje: nabavite oglasnu ploču, a na raznobojne kartice ispišite svoje omiljene seksualne poze, mjesta i slično. Ispišite omiljeno mjesto za seks, doba dana, najbolji poljubac, gdje volite da vas ljubi, stvari koje biste voljeli isprobati, tajne dijelove tijela koje želite da vam dodirne ili poljubi.

Počnite Božić… s praskom
Kupite kutiju za poklone i pretvorite je u vašu tajnu kutiju za seksi igračke. Neka u njoj budu vibratori, ulje za masažu, lisice i povezi, dobar vodič za seks i noćna gozba može početi.

Stavite bocu šampanjca na led, navucite seksi komplet i pozovite ga u spavaću sobu. Smijte se, popijte piće, pojedite nešto i onda… Ho, ho, ho!

tportal.hr

Tagovi:
tačno.net
Autor 22.12.2013. u 09:36