Ovo će ga oduševiti u krevetu

Autor 13.5.2013. u 16:08

Ljuljanje 

Kada vodite ljubav, a vi ste u pozi „gore“, uradite ovaj trik da postignete maksimum uživanja: opkoračite partnera, neka su vam stopala u ravni sa njegovim kukovima, a grudi pritisnite na koljena. Nježno njišite zadnjicu u ovom položaju. Imaćete potpunu kontrolu pokreta, uglova, možete lako namjestiti svoje tijelo tako da oboje doživite snažne orgazme. Ova poza je zanimljiva jer možete da gledate partnera, a imate i pregled cijele „situacije“.
Zašto će se njemu dopasti: Muškarci smatraju da je vođenje ljubavi kada je ona gore izuzetno erotično, imaju utisak da su akteri nekog pornografskog filma, a uz ove „dodatke“ utisak je još jači. Ona izgleda moćno i kao žena koja tačno zna šta radi, a muškarci u krevetu vole baš ovakve mačke.

Prečica za infarkt 

Kada se spustite niže ka svom partneru, noktima ga blago dodirujte u predjelu prepona, butina, donjeg stomaka. U prvi mah izbjegavajte nagle i pretjerano strasne dodire, ali kada stvari „krenu“ budite što prisniji. Žene se obično plaše da ne povrijede partnera svojim noktima, ali oni su zaista moćno seksi oružje koje treba da naučite da koristite, na obostrano zadovoljstvo.
Zašto će se njemu dopasti: Kada se približite njegovom polnom organu on mora da ima bezrezervno povjerenje u vas. To situaciju čini po malo opasnom, uzbudljivom, pa je zato muškarci vole.

Horizontalno povezivanje 

Lezite na partnera tako da vam lice bude na jstuku ispod njegove glave. Ova poza omogućava da vam se svaki dio tijela dodiruje. Vaše noge neka budu gotovo skupljene. Uhvatite ga za ruke i prebacite ih preko njegove glave. Skupljene noge ostavljaju potpuno drugačiji utisak, nego kada ih raširite, radite neku vrstu Kegelovih vježbi, tako ćete izbezumiti partnera. Ova poza omogućava potpunu intimnost i prisnost.
Zašto će se njemu dopasti: Muškarci smatraju da je ovo top tehnika. Podsjeća na sendvič i kada on osjeti svu snagu žene koja se upija oko njega, male su šanse da će odoljeti potpunom užitku.

 B92 

Autor 13.5.2013. u 16:08

Tacno.net Aplikacija

Aplikacija