Ovo o seksu svakako trebate znati

tačno.net
Autor 13.12.2013. u 12:51

Ovo o seksu svakako trebate znati

Dileme i neznanja o seksu iz dvadesetih sada su iza vas. Jasno vam je da ga nije briga jeste li savršeno obrijani, znate da je važna širina, a ne dužina penisa, a apsolvirali ste i druge mudrosti s područja seksualnosti.

Ako imate 40 i više, ovo sigurno znate:

Nije ga briga jeste li savršeno obrijani. 

Nije važna dužina nego izgled i širina penisa, bar tako pokazuje većina istraživanja.

Sve žene to rade: prakticiraju solo seks. Istraživanje iz 2004. godine provedeno na ženama u dobi od 45 do 49 godina pokazalo je da je polovina njih u posljednjih šest mjeseci uzela ‘stvar’ u svoje ruke. Neka druga istraživanja pokazala su da je polovina žena bar jednom isprobala vibrator.

I on se voli maziti. Tijekom vođenja ljubavi tijela otpuštaju hormon oksitocin, ‘hormon maženja’, koji ih potiče na nježnu intimnost.

Sve vrijedi probati. Različitost će začiniti seksualni život odlučite li se za seks u avionu, na kuhinjskom podu, odjeveni u čipku ili kožu. Novo je i sigurno će razbiti monotoniju.

Filmovi za odrasle su OK. Ideja da ženi treba dulje da se uzbudi jednostavno nije istinita. Pokažite im malo kože pa ćete vidjeti. Naime jedno istraživanje iz 2007. godine, koje je provelo Sveučilište McGill u Montrealu, dokazalo je da će se žene koje gledaju pornofilmove uzbuditi jednako brzo kao i muškarci. Prema tom istraživanju, muškarci su bili potpuno uzbuđeni nakon 11 minuta, a žene nakon 12.

Glumljenje nema smisla. Pokazati mu što želite, to je briljantno.

Bolje je u čarapama. Nizozemsko istraživanje otkrilo je da parovi koji imaju hladna stopala teže postižu orgazam. Kad obuju čarape, postotak orgazama raste.

Iskrenost nije najbolja politika. Ukradeni poljubac ili razmišljanje o prevari – sada znate da to nikako ne smijete priznati partneru. Progutajte krivnju, zatvorite usta i krenite dalje.

Nikad nije kasno. Mjesecima niste prakticirali seks? Ništa strašno. Kad ponovno krenete, brzo ćete se vratiti na staro. Što se više seksate, više intimnosti želite.

Nitko vas ne može dovesti do orgazma brže i bolje od vas samih. Kad žene masturbiraju, za orgazam su im potrebne prosječno četiri minute. Kad to rade s partnerom, onda im treba 20 minuta.

Veličina je bitna. Njima. Istraživanje na 50.000 muškaraca i žena otkrilo je da je većina žena, njih 85 posto, zadovoljna veličinom partnerovog penisa. Za razliku od njih, 45 posto muškaraca bilo je nezadovoljno veličinom penisa.

Nije ga briga idete li spavati u pamučnoj pidžami. 

Novac nije sve, ali pomaže. Istraživanje Sveučilišta Newcastle otkrilo je da žene koje imaju bogate muževe ili dečke doživljavaju više orgazama od onih koje imaju manje financijski potkovane partnere.

Kad napravite prvi korak, uzbudit ćete ga, a to će jednako uzbuđujuće djelovati i na vas. 

Nitko ne želi slušati o vašem seksualnom životu. S prijateljicama i kolegicama više se ne priča o seksualnom životu. Stavite se u njihovu kožu. Želite li zbilja u glavi imati sliku kolegice i njezinog muža kako to čine?

tportal.hr

Tagovi:
tačno.net
Autor 13.12.2013. u 12:51