Postanite magnet za muškarce, evo kako

tačno.net
Autor 26.11.2013. u 09:23

Postanite magnet za muškarce, evo kako

Smatrate li da vam muškarci ne poklanjaju pažnju koju zaslužujete, a nije vam jasno u čemu je stvar? Vjerujte, niste jedini. Postoje trikovi uz koje možete poboljšati svoje tehnike zavođenja, a jednom kad ih usavršite, privlačit ćete muškarce poput magneta.

Sve mi imamo onu jednu prijateljicu na koju  pada baš svaki frajer, iako nam ponekad nije jasno zašto. Ona nije puno ljepša ni pametnija od nas, no ima ono nešto što muškarce snažno privlači.  Zasigurno se pitate u čemu je kvaka? Riječ je u komunikaciji, stavu i načinu na koji djelujemo na ljude.

Iako mislite da je vanjski izgled prvo što muškarci primjećuju na ženama, to svakako nije jedino što ih privlači. Kombinacija stava i ponašanja, pokreta tijela i karizme su dobitna kombinacija za privlačenje pogleda svih muškaraca u prostoriji.

Pročitajte jednostavne trikove kako da očarate svakog muškarca u prostoriji. Uz ovih nekoliko savjeta i vi se možete pretvoriti u pravi magnet za tipove.

Nosite crveno

Jeste li znale da crvena boja snažno privlači ljudsku pozornost? Bilo da je riječ o crvenom ružu, haljini ili opakim cipelama crvene boje, u crvenoj zasigurno neće proći neopaženo. Nabacite nešto crvene i bez puno truda privucite poglede muškaraca. Ako želite stvarno ubojitu kombinaciju, pokažite malo kože.

Kontakt očima

Ako želite zainteresirati muškarca, morate mu pokazati da ste dostupne i da vam je zapeo za oko. Najlakše ćete to učiniti ako mu uputite zavodnički pogled ispod obrva. Samopouzdana žena zna privući pogled muškarca i zadržati ga. Pokažite mu da vas zanima, ako želite da vam priđe. Da biste privukle njegove pažnju, gledajte ga u oči nekoliko sekundi, nasmijte se a potom se okrenite. Na taj ćete mu način dati samopouzdanja da vam priđe.

Moć slučajnog dodira

Jednom kad ste ga privukli pogledom, pripremite se za razgovor. Samo se opustite i budite prirodni. Neupadljivo koketirajte, smiješite se, spustite ruku na njegovo rame ili ga blago okrznite u prolazu, to će ga izluditi.

Zauzmite pravi stav 

Muškarci ne vole negativne i glasne žene koje pričaju bez prestanka. Budite zabavni, razgovarajte, ali opušteno, kako ne biste ispale nametljivo. Za razgovor birajte neobavezne teme, zauzmite pozitivan stav i pokažite mu svoje ambicije. Nitko ne voli negativne ljude koji se stalno žale, a nemoguće je očijukati s djevojkom koja  je stalno nečim opterećena. Zanovijetanje nije privlačno, osobito ne na početku poznanstva. Djevojke koje zrače pozitivnim stavom su mnogo privlačnije.

Smiješite se 

Ništa nije privlačnije od iskrenog osmijeha. Osmijeh ne košta ništa, a vrijedi pravo bogatstvo. Samo pazite da vaš osmijeh bude prirodan, a ne isforsiran jer ćete u protivnom izgledati glupo. Muškarci vole vidjeti nasmiješene i samopouzdane žene koje su svjesne sebe. Osmijeh može biti vrlo seksi, osobito kada to činite prirodno. Ako se ne smiješite, možete izgledati vrlo nepristupačno. Dakle, nabacite osmijeh i krenite u akciju.

Osjećajte se seksi

Budite onakvi kakvi ste oduvijek željeli biti: lijepi, pametni i seksi! Ne bojte se pokazati svoju divlju stranu, samo budite umjereni kako ne bi ispali napadno.

Nemojte izlaziti u društvu većem od troje ljudi

Djevojci u većem društvu je izuzetno teško prići. Tročlana skupina je optimalna, jer vaše dvije prijateljice mogu jedna drugoj raditi društvo dok vi čavrljate s muškarcem koji vam je prišao. Veće grupe djevojaka izgledaju super snažno i zastrašuju muškarce, a tročlana je skupina najbolja jer vaše dvije prijateljice mogu međusobno čavrljati dok vi pričate s muškarcem koji vam je prišao.

Ispunite svoj život 

Muškarcima se sviđa kad žena ima život ispunjen aktivnostima, no nemojte baš uvijek biti nedostupni. Dogovori i obaveze pomažu da se osjećate ispunjeno, sretno i samopouzdano, a upravo su to osobine koje privlače muškarce.

Osjećajte se ugodno u vlastitom tijelu

Ovo je možda najvažniji od svih savjeta. Ako ste zadovoljni sami sa sobom, to će se pozitivno odraziti i na vašem izgledu. Ne morate izgledati poput pop zvijezde ili Barbie lutke da biste privukli muškarce. Samo pazite da se zdravo hranite, vježbajte i vodite brigu o svom tijelu. To će pozitivno utjecati na vaš vanjski izgled, ali i na vaše unutarnje zadovoljstvo. Vjerujte, nema ničeg privlačnije od žene koja se osjeća ugodno u vlastitom tijelu.

zena.hr

tačno.net
Autor 26.11.2013. u 09:23