Prvi spoj? Ovo su pitanja koja će ga natjerati da te pozove i na drugi!

tačno.net
Autor 29.11.2013. u 10:03

Prvi spoj? Ovo su pitanja koja će ga natjerati da te pozove i na drugi!

Ponekad čak i nije stvar u tome da nemamo o čemu pričati, nego se jednostavno ne znamo snaći u stresnoj situaciji.

NEUGODNA tišina najgori je neprijatelj svakog prvog spoja. Ponekad čak i nije stvar u tome da nemamo o čemu pričati, nego se jednostavno ne znamo snaći u stresnoj situaciji. Uz ova pitanja će razgovor ići puno lakše, a i natjerat će ga da te pozove na drugi spoj.

Koje su tvoje strasti?
Ne moraš ga tako formulirati, ali shvaćaš o čemu je riječ. Čak i ako kaže da nema nekih posebnih strasti, pitaj ga čime se bavio u djetinjstvu. Muškarci se obožavaju hvaliti vlastitim talentima, a ovo ti pitanje daje priliku i da dobiješ uvid u to kakva je osoba.

Po čemu bi volio da te ljudi pamte?
Pitanje koje će mu sigurno staviti osmjeh na lice, jer ga tjera da razmišlja o svojim dobrim kvalitetama. Početi će nabrajati pozitivne stvari koje trenutno radi ili koje je prije radio, a ti ćeš samo morati upijati ono što govori. Na kraju odgovora ćeš znati kakve ima želje i koji su mu snovi, a on će se osjećati dobro jer je pričao o sebi.

Što najviše voliš na ženi?
Od ovog bi se pitanja mogao malo zacrvenjeti, pa ga čuvaj za trenutak kada ste već dovoljno opušteni. Ako se opire, preuzmi inicijativu i prva reci što se tebi sviđa na muškarcima. Pronađi nešto što ti se sviđa na njemu, i vrlo brzo ćete uploviti u jako seksi razgovor.
Kad bi mogao raditi bilo što, što bi to bilo?
Ovo je idealno pitanje da vidiš kakav je u dubini duše. Ako ti odgovori neiskreno i s ciljem da te što prije odvuče u krevet, to ćeš vrlo lako uočiti, a ako tijekom odgovora na njemu vidiš sanjivi pogled, znat ćeš da je iskren. Što god ti odgovorio pomoći će ti da vidiš je li avanturist, romantična duša ili pohlepni tip s kojim se ne vidiš.
Tagovi:
tačno.net
Autor 29.11.2013. u 10:03