SAMO NE TO: Top šest najvećih blamaža u seksu

tačno.net
Autor 20.2.2013. u 15:00

SAMO NE TO: Top šest najvećih blamaža u seksu

Svakome od nas se dogodila barem jedna od ovih stvari. Neki ljudi će se praviti da je sve ok, neki će pričati o tome, a neki će se osjećati toliko posramljeno da će čak razmišljati o prekidu. Koliko ste od ovih stvari već doživjeli?

seks 1

Smradovi

Seks nakon fine porcije ćevapa može biti svakakav, ali jedno je sigurno: Mirisi koji dolaze u paketu baš i nisu previše senzualni. Tu je još i pazuh koji se baš sada odlučio aktivirati, a o iznenadnom ispuštanju plinova koje nas ponekad iznenadi uz popratni zvuk ne želimo niti razmišljati. Dobra vijest: Većina muškaraca ovo neće niti primijetiti.

Brz svršetak

Očekivala si maraton, a dobila sprint na 100 metara? Ako je tvoj dečko inače puno izdržljiviji, a samo mu se ponekad omakne Usain Bolt, to i nije neka blamaža. Na tebi je samo da mu to objasniš, jer se svaki muškarac brine što će se dogoditi s njegovim ugledom nakon kratkog seksa.

Suho i mekano

Svi smo čuli za muškarca koji ima problema s erekcijom, ali rijetko ko priča o ženskom ekvivalentu. Jednom ili dva puta je ok, ali ako je on spreman, a ti baš i ne, seks će biti relativno loš za oboje. Ove se blamaže lako riješiti kupovinom lubrikanta, što je mnogo jednostavnija solucija od one koja treba muškarcima s problemima u izvedbi.

Menstruacija

S njom nikad na zelenu granu: Kad je najviše trebaš, ona kasni, a pojavi se kad joj se najmanje nadaš. Neočekivano krvarenje tokom seksa nije tako velika blamaža kada je riječ o tvom dečku pokraj kojeg ti je ugodno, ali može biti jako neugodno u kombinaciji s novim dečkom.

Treća osoba

Seks u troje je san većine muškaraca, ali seks u dvoje sa neočekivanim upadanjem mame/sestre/poštara u sobu je jako neugodno iskustvo.

Seks iz snova

Ne govorimo o savršenom seksu, nego o situaciji u kojoj jedna osoba utone u san usred akcije. Vjerujemo kako se muškarcima to rjeđe događa, ali sigurni smo da nikome nije ugodno kada osoba koju pokušavaju zadovoljiti jednostavno počne hrkati.

tačno.net
Autor 20.2.2013. u 15:00

Tacno.net Aplikacija

Aplikacija