Savjeti djevicama i djevcima za prvi sex

tačno.net
Autor 14.8.2013. u 17:00

Savjeti djevicama i djevcima za prvi sex

Odaberite trenutak i upitajte svog partnera da li se osjeća nervoznim zbog prvog sexa. Vrlo će vjerojatno ona ili on biti sretni što imaju priliku razgovarati o tome. Razgovarajte o svojim strahovima i nadanjima. Ukoliko ste prenervozni za takav razgovor savjetujte se sa prijateljom ili stručnom osobom.

Da li će krvariti? Da li će biti bolno?

Kada žena gubi nevinost moguće je da krvari i osjeti bol. Ipak, to ne bi trebalo trajati predugo niti je to jako ozbiljan problem. Kako bi sve bilo lakše, predigra neka bude što duža prije penetracije. Također osigurajte dobar lubrikant. Nemojte koristiti one sa glicerinom jer znaju izazvati infekcije. Ako se bojite zakrvariti hotelske plahte ponesite ručnike sa sobom.

Da li će on moći zadržati erekciju? Što ako neće?

Presing prilikom prvog sexa može biti prevelik za muškarca. Ukoliko ‘stvari’ ne rade kako treba pokušajte promijeniti ugođaj. Probajte još produžiti predigru ili ozbiljno razgovarajte o vašoj vezi i uzajamnoj ljubavi.

Da li ću biti dovoljno dobar/dobra?
Seks kao i druge stvari zahtijeva praksu. Vrlo vjerojatno da ćete se osjećati malo nespretno. Opustite se i prilagođavajte se i slušajte partnera. Otkrijte što mu/joj odgovara, a što ne. Ne bojte se pitati. Koncentrirajte se na to kako je konačno lijepo biti jedan drugom u naručju.

tačno.net
Autor 14.8.2013. u 17:00