Savršene seks poze za jesenske dane

tačno.net
Autor 21.10.2013. u 09:34

Savršene seks poze za jesenske dane

Nakon poza koje su svršene za proljetne dane, kada se sve budi i oživljava, donosimo vam i najbolje poze za jesenske dane, kada se temperatura spušta pa je potrebno zagrijati se na nove uzbudljive načine.

A da ne spominjemo činjenicu kako je najbolji način za oživjeti strast i povezanost u vezi – upravo poboljšavanje situacije u krevetu. Isprobajte nešto novo, nemojte se držati stalno istih nekoliko poza (iako nema ništa lošeg u klasici s vremena na vrijeme), a ne morate se niti držati stalno iste prostorije u kući. Ako još nemate klince (ili ako imate iskoristite priliku dok su u školi ili kod prijatelja) s partnerom se zabavite i u ostalim prostorijama u kući/stanu.

A ako su vam potrebne ideje, došli ste na pravo mjesto, jer ćete među ovih osam poza definitivno pronaći nešto u čemu ćete oboje uživati…

Seksi savijene žlice

Ova poza je uzbudljivija nego što se na prvi pogled slike čini, i to je odlična poza iz više razloga. Ona vam omogućava da budete veoma intimni i tjelesno povezani, a omogućava i intenzivnu stimulaciju. Oboje legnite na desni ili lijevi bok i sklupčajte se zajedno. On penetrira u vas straga. Poza je odlična i za muškarce koji nisu baš najobdareniji – jer im je ovako uži ulaz u ženu, pa je zadovoljstvo veće za oboje!

Leptir

Još jedna poza koja je dobra za sve veličine penis, pa čak i one male. Kod ove poze pravi kut penetracije je ključan, a sve što vam je potrebno je čvrsta povišena ravna površina. Podižući svoju zdjelicu (on vam pomaže pridržavajući vas za bokove, noge su oslonjene na njegova ramena) omogućavate mu dublji ulazak i olakšavate pristup vašoj G-točci. Za još veći užitak dok ulazi u vas stisnite svoja bedra zajedno što više možete jer će to još dodatno “suziti” i olakšati vam doživljavanje nevjerojatno intenzivnog orgazma.

S nogama u zraku

Kad ste već na stolu onda možete isprobati i varijacije na temu. Noge vam on može držati u zraku razdvojene ili pak kao u ovom slučaju partner vam može prekrižiti noge dok penetrira u vas. S obzirom na to da je i ovdje riječ o “uskom ulazu”, to obećava fantastičan intenzivan orgazam za oboje – samo pazite da ne svršite prerano.

Polegnuti lotosov cvijet

S tako lijepim imenom, znate da će i seks biti dobar, jer ovo je poza koja ženi garantira orgazam! Ovo je, u stvari, varijacija misionarske poze, ali kako već i male promjene mogu značiti puno, tako i kod ove podizanje nogu (i djelomično zdjelice) i oslanjanje stopala na gornji dio njegovih bedara skraćuje vaš vaginalni kanal i omogućava mu odličan pristup do G-točke. Uz to, u ovoj pozi pojačano je i nadraživanje klitorisa zbog pritiska i trenja tijela , što je dvostruki dobitak!

Heroj

Iz prethodne poze lako ćete prijeći u pozu Heroj, a i kod ove poze vrijedi isto što i kod svih prijašnjih – kut penetracije omogućava mu da penetrira dublje, a to pak znači intenzivniji orgazam za vas. Dok ležite na leđima, on klekne pred vas. Podignite savijene noge, s koljenima prema prsima, a on neka vam bedra, dok penetrira, pritišće prema dolje. Upravo taj dodatni pritisak udvostručit će vam užitak.

Sendvič

Ova poza možda nije veoma maštovita niti komplicirana, no to ne znači da nije dobra. On legne na leđa, a vi na njega sa skupljenim nogama. Dok on polako ulazi u vas, vi se počinjene lagano kretati gore – dolje po njegovom tijelu. Poza donosi veliku dozu intimnosti – jer vam se doslovce cijela tijela dodiruju.

Čudesna planina

U seksu i pozama jastuci mogu biti od velike pomoći. Već i u običnoj misionarskoj pozi jedan jastuk ispod vaše zdjelice može učiniti čudesa, a isto vrijedi i za ovu verziju klasične poze straga (poznatije kao doggy). Stavite nekoliko jastuka jedan na drugi pa kleknite ispred i nagnite se preko njih. On klekne iza vas, svojih tijelom “preklopi” vaše i ulazi u vas straga (njegove noge su s vanjske strane vaših). Njegova težina na vama pojačat će intenzitet svega što osjećate. Ovo je poza koju ne smijete propustiti isprobati!

Razdvajanje bambusa

Ova klasična poza iz Kamasutre popularna je s razlogom i dobro je s vremena na vrijeme ponovo je se prisjetiti. Odlična poza s punim kontaktom omogućava mu da vas “zajaši” i sjedne preko vašeg bedra podižući vam drugu nogu na svoje rame. Podizanje noge mu dopušta da uđe duboko u vas (što više podigne nogu, to dublje može ući). Ono što je još dobro jest što su vama ruke slobodne, pa se s jednom možete poigrati svojim klitorisom, a drugom možete milovati njega, sve po svuda – osobito testise – tako ćete ga izluditi u onom najboljem smislu!

zena.hr


tačno.net
Autor 21.10.2013. u 09:34