Saznajte kakav seks on nikada neće zaboraviti

tačno.net
Autor 31.3.2013. u 21:31

Saznajte kakav seks on nikada neće zaboraviti

Bez obzira na to spremate li se tek za intimnu vezu s novim dečkom ili ste upali u kolotečinu, neki trikovi u krevetu sigurno će vam dobro doći.

FOTO: Arhiv

Piše: TPORTAL

Volite sebe

Seksualna terapeutkinja Tracey Cox za Handbag piše da jako puno studija pokazuje da u seksu uživaju žene koje imaju samopouzdanja te znaju voljeti sebe. Želite li poboljšati svoj seksualni život, prestanite razmišljati o kilogramima ili celulitu i preuzmite inicijativu.

Zagrijavanje

Možda je uvriježeno mišljenje da žene više vole masaže, maženje i slične nježnosti, ali činjenica je da i muškarci vole kada im se poklanja pažnja. Zašto jednom prilikom ne biste partneru ponudili masažu vlasišta? To će ga potpuno opustiti i iz glave će izbaciti sve brige i probleme. Niste li ti osobe koja direktno kaže da želi seks, masaža je odličan uvod i ispunit ćete si želju bez da progovorite.

Predigra

Poznato je da muškarci ne mogu bez oralnog seksa, a neka istraživanja čak pokazuju da bi se radije odrekli samog seksa umjesto tog zadovoljstva. Stoga možete mirno na taj način započeti predigru i nećete pogriješiti. No nemojte žuriti – mazite se i igrajte cijelim tijelom i bit ću mu nezaboravno.

Birajte riječi

Možda niste osoba koja voli male prljave razgovore u krevetu i to je u redu. No, prije nego potpuno odustanete probajte barem jednom i otkrijte neku novu stranu svoje osobnosti. Ako pak imate problema s izražavanjem želja u krevetu, riječi mogu biti od velike pomoći. Želite li primjerice da partner radi neke poteze koje vas je sram izgovoriti, vi to isto možete raditi njemu i samo mu recite da vaši prsti rade ono što očekujete od njegovih na vama.

Poljupci

U ustima i usnama imamo jako puno živaca, pa nije čudo da neki ljude poljupci mogu itekako uzbuditi. Koliko god se banalno činilo, sočni i predani poljupci odličan su početak akcije u krevetu.

Striptiz

Skidanje je vrlo izazovno svakom muškarcu, a umjetnost je u tome da pokažete ljepotu ženskog tijela. On vam neće moći odoljeti ako napravite tek nekoliko osnovnih pokreta koje ste vidjeli u puno filmova, a sve to u nekoliko slojeva seksi odjeće poput donjeg rublja, samostojećih čarapa, njegove košulje i kravate ili balonera.

Mjesto zločina

Još jedna stvar koja izluđuje muškarce jest seks na otvorenom ili nekim pomalo zabranjenim mjestima. Ako se pitate zašto je tome tako, odgovor leži u prisjećanju na mladost i adolescentske dane kada je poljubac s djevojkom iza škole bio prava avantura.

Otpustite kočnice

Ne znači da se odmah trebate upoznati s tehnikama vezivanja i kupiti kožni bič, ali seksualni život možete začiniti sitnijim stvarima poput lisica. Ne želite li ništa kupovati, njegova kravata savršen je povez za oči ili ruke.

Ne zaboravite na ruke

Vaše su ruke uvijek vrijedne od obavljanja kućanskih poslova pa do karijere ili brige o djeci. No, one su savršene i u seksu jer ga dodirima možete izludjeti i dovesti do ruba. Nakon što ste mu povezali oči, istražujte njegovo tijelo rukama i imate savršenu predigru.

Poza

Vaša najdraža poza je poput vašeg potpisa. Kao što vi pamtite bivše dečke po nekim njihovim potezima, tako oni pamte vas. Razmislite u čemu ste dobri i u čemu uživate, pa neka to bude vaš potpis u krevetu. Kada to kažete dečku, sigurno će mu biti zabavno jer seks i treba biti samo dobar užitak i zabava.

tačno.net
Autor 31.3.2013. u 21:31