Seks koji nikada neće zaboraviti

tačno.net
Autor 19.4.2013. u 20:29

Seks koji nikada neće zaboraviti

VOLITE SEBE
Seksualna terapeutkinja Tracey Cox za Handbag piše da većina istraživanja pokazuje da u seksu najviše uživaju žene koje imaju samopouzdanja. Želite li poboljšati svoj seksualni život, prestanite da razmišljate o kilogramima ili celulitu i preuzmite inicijativu.

ZAGREVANJE
Možda je poznato da žene više vole masaže, peting i slične nežnosti, ali činjenica je da i muškarci vole kada im se poklanja pažnja. Zašto jednom prilikom ne biste partneru ponudili masažu? To će ga potpuno opustiti i iz glave će izbaciti sve brige i probleme. Ako niste osoba koja direktno kaže da želi seks, masaža je odličan uvod.

Začinite seks nečim novim Poznato je da muškarci ne mogu bez oralnog seksa, a neka istraživanja čak pokazuju da bi se radije odrekli samog seksa umesto tog zadovoljstva. Stoga možete mirno na taj način započeti predigru i nećete pogrešiti. Ali nemojte žuriti – mazite se i igrajte celim telom i može postati nezaboravno.

BIRAJTE REČI
Možda niste osoba koja voli male, prljave razgovore u krevetu i to je u redu. No, pre nego što potpuno odustanete probajte barem jednom i otkrijte svoju novu stranu. Ako ipak imate problema s izražavanjem želja u krevetu, reči mogu biti od velike pomoći. Želite li da partner radi neke stvari koje vas je sramota da izgovorite, vi to isto možete raditi njemu, samo mu recite da vaši prsti rade ono što očekujete od njega da vam govori.

POLJUPCI
U ustima i usnama imamo mnogo živaca, pa nije čudo da neke ljude poljupci mogu uzbuditi. Koliko god se banalno činilo, sočni i predani poljupci odličan su početak akcije u krevetu

STRIPTIZ

Skidanje je vrlo izazovno svakom muškarcu, a umetnost je u tome da pokažete lepotu ženskog tela. On neće moći da odoli ako napravite nekoliko osnovnih pokreta koje ste videli u filmovima, a sve to u nekoliko slojeva seksi odeće poput donjeg veša, samodržećih čarapa, njegove košulje i kravate.

MESTO ZLOČINA

Još jedna stvar koja izluđuje muškarce jest seks na otvorenom ili nekim pomalo zabranjenim mestima. Ako se pitate zašto je to tako, odgovor leži u prisećanju na mladost i adolescentske dane kada je poljubac s devojkom iza škole bio prava avantura.

OTPUSTITE KOČNICE
Ne znači da se odmah trebate upoznati s tehnikama vezivanja i kupiti kožni bič, ali seksualni život možete začiniti sitnijim stvarima poput lisica ili njegove kravate

NE ZABORAVITE NA RUKE

Vaše su ruke uvek vredne od obavljanja kućnih poslova, zadataka na radnom mestu ili brige o deci. No, one su savršene i u seksu jer ga dodirima možete izludeti. Istražujte njegovo telo rukama i imate savršenu predigru.

POZA
Vaša najdraža poza je poput vašeg potpisa. Kao što vi pamtite bivše po nekim njihovim potezima, tako oni pamte vas. Razmislite u čemu ste dobri i u čemu uživate, pa neka to bude vaš potpis u krevetu. Kada to kažete dečku, sigurno će mu biti zabavno jer seks i treba da bude dobar užitak i zabava.

 

tačno.net
Autor 19.4.2013. u 20:29