Šest načina da ukrasite svoju vaginu

tačno.net
Autor 2.3.2013. u 16:12

Šest načina da ukrasite svoju vaginu

Možda vi niste među njima, ali u današnje vrijeme mnoge su žene u potrazi za novim načinima pomoću kojih mogu ukrasiti i uljepšati svoju vaginu.

Merkinica

Sigurno ste već čuli za intimne perike, takozvane ‘merkinice’. I glumica Rooney Mara nosila je jednu u filmu Girl With The Dragon Tattoo. Ako ste jedna od onih žena koja je novaca i novaca potrošila na lasersko uklanjanje intimnih dlačica, a sad ste shvatili da ipak želite imati dlačice ‘tamo dolje’, merkinica je prava stvar za vas.

Anti-aging tretmani

Mnoge su žene dobro upoznate sa svim anti-aging tretmanima za lice, no, stručnjakinja za ljepotu Polly Blitzer tvrdi da žene u posljednje vrijeme sve više traže vagacial, kako bi svojoj vagini vratile mladost i svježinu. ‘Žene koriste razne tretmane na bazi biljaka kako bi njihova vagina izgledala mlađe’, tvrdi stručnjakinja Polly Blitzer.

Izbjeljivanje

Neke se žene odlučuju i na izbjeljivanje vagine. Sve koje smatraju da im je koža oko stidnih usana i oko ulaza u vaginu pretamna, i to mogu promijeniti zahvaljujući metodi izbjeljivanja kože, koju nude u specijaliziranim klinikama. Postoji i šminka koja vam kratkotrajno može pomoći, a u ponudi ima i krema koje u sebi imaju sredstvo za izbjeljivanje.

Dizajn

Dosadilo vam je stalno imati brazilsku depilaciju i rado biste isprobali neku drugu intimnu frizuru? U specijaliziranim salonima vam mogu pomoći. Već smo spominjali i trend stavljanja Swarovski kristalića kao ukrasa – takozvani vajazzling. Kristalići se jednostavno lijepe, a mogu se skinuti te opet zalijepiti.

ImplantatiMnogi su već upoznati s piercanjem ‘tamo dolje’, ali Cherie Corso, jedna od osnivača g2organics, tvrdi da se neke žene opredijele za razne implantate kako bi poboljšale izgled svoje vagine. ‘Neke žene pod kožu stavljaju kamenje kako bi poboljšale teksturu, a neke se odluče i za kristale za dodatnu energiju’, objašnjava.

Privremene tetovaže

Privremene tetovaže nisu više samo za vaše sedmogodišnje nećake. ‘U posljednje vrijeme žene traže privremene zlatne tetovaže/naljepnice’, kaže body artistica Robyn Thompson. Želite ime partnera ili cvjetni uzorak? Nema problema i toga ima u ponudi. Traju od pet do sedam dana, a mogu se lako ukloniti i prije s alkoholom.

tačno.net
Autor 2.3.2013. u 16:12